4.10.2011

Voit reilusti heilua svengissä, et elämästä selviä hengissä

Juodaan viinaa,
Tullaan viisaammiksi näin.
Juodaan viinaa,
On todellisuus piinaa hetkittäin
Selvinpäin

Hyvää musiikkia, hyvännäköisiä ihmisiä, tuntemattomille puhumista, valokuvaamisia, kuumat kahvit suoraan paljaalle iholle sekä vaatteille, baarimikkojen kanssa höpöttelyä, sammuneen naisen herättelyä junassa, henkevät keskustelut yöllä VR:n henkilökunnan kanssa... Mitä muutakaan voi odottaa kun kyseessä oli Matthau Mikojanin ja TAPin keikka Gloriassa. Keikkahan oli jo 24.09., postaus tulee nyt kiireiden takia vähän myöhässä.

Joskus ennen iltapäiväneljää:
"Hei mihin sä oot menossa? Onks sun kaveris yhtä kaunis ku sä? Tuu hei meidän kanssa eka tonne Setteriin ja sit meet sinne kaverilles! Kato joojoo mä tarjoon sulle kaljan, tai jotain, ja sit haet sen kaveris ja tuutte yhdessä takasin! .....okei, mut me odotetaan teitä sitten tuolla baarissa!"

Jostain kumman syystä emme liittyneet Katin kanssa miesten seuraan. Miesten iällä saattoi olla vaikutusta asiaan....!!

Perus keikkameininkiin kuului toki sekin, että matkalla asemalle meille vihellettiin ohimenevästä autosta. Gloriassa baarimikko juhuili meidät luokseen rupattelemaan, ja illan edetessä tuli oltua ehkä vähän liikaakin baaritiskillä...
Too many coktails, too many umbrella....
Matthau Mikojan
TAP


Mulla ainakin oli hauskaa, toivottavasti muillakin! Kiitokset Kati, Titta ja satunnaiset naiset joiden kanssa puhuttiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti