29.9.2011

29/09/2011

Pikapäivitys ostoksista ja kuulumisista, pari postausta vielä rästissä mutta ajattelin pikaisen päivityksen tehdä väliin :) Maanantainan käväsin Hämeenlinnassa shoppailemassa, ja samana päivänä saapui myös paketti Levykauppa Äxästä. Cristalin uuden levyn parissa oon nyt jumittanut pari päivää, mutta se on just sellasta musiikkia, joka sopii aika moneen hetkeen.


















Tummansiniset tregginsit, H&M 9,95 €
Harmaat kulutetut farkut 12€
Wet'n'Wilde musta kynsilakka, Seppälä 3,95 €
Sulkakorvikset, H&M 4,95
Leopardimekko, H&M
Kengät, K-Kenkä

Levykauppa Äxästä tuli lisäksi tilailtua yhdessä vaiheessa nämä:
Saksikäsi Edward
Cristal Snow: God you make me wicked
Pyhät Tepot: Radioaktiivista jätettä
Levyistä kuvat ylemmässä kuvassa.



Tajusin tuosa yks päivä, etten oikeastaan ole hirveästi kameraani täällä hehkuttanut, valokuvaamisestakaan en ole hirveästi puhunut vaikka kuvaus ollutkin osa mun elämääni about yhdeksän vuoden ajan.

Vaikka edellinen kamera olikin aika täydellinen, niin tässä nää ominaisuudet on aivan ihanat! Tossa yks päivä tuli otettua naamakuvia, kameran asetuksilla oli kiva pelleillä :)
Kamerahan on siis Samsungin WB700, suosittelen jokaiselle, joka on uuden kameran ostoa harkinnut! Toki edellinen, Canonin PowerShot SX200 IS oli/on aivan ihana, tosin se hajosi tossa keväällä :/

Vili, meidän sulonen gangsta <3



Oon jo monta vuotta haaveillut järjestelmäkamerasta, sellanen olis tarkoitus sitten piakkoin ostaa ;) Rakastan valokuvausta, kameran hajottua oli aivan hirveä olo! Sitä oloa ei oikein pysty sanoin kuvaamaan, silloin sitä tajusi kuinka tärkeä esine kamera mulle oikeastaan on (se on jopa tärkeämpi kuin puhelin!)




Voisin puhua valokuvaamisesta varmaan ties kuinka kauan, mutta nyt väsymys alkaa jo vaikuttaa tekstin laatuun. Onneks huomenna on vapaapäivä koulusta, maanantaina vaihtuu jakso, leffailta suunnitteilla, eli ihan kivoja juttuja tulossa! 


 
Ps. lenkillä kuultua:
"Mä tossa mietinki just että mitä sulle kuuluu! Et mitäköhän sä teet nykyään ja niin edelleen!" 

Sanojana oli siis eräs naapurin rouva, lämmitti mieltä kuulla toi <3

2 kommenttia: