9.9.2011

09/09/11

Pikapäivitystä kehiin, aattelin että kerron pikasesti mitä kaikkea tapahtunut tässä about viikon aikana. Pahoittelut otsikon mielikuvituksellisuudemmattomuudesta!

 Maanantaina lähdin sitten Helsinkiin shoppailemaan (siitä tarkemmin kuvien kera tuossa joku päivä), tiistaina lähdin kylmyyttä ja kellonaikaa uhmaten ulos ihastelemaan usvaa. Keskiviikkona vuorossa olikin sitten Hyrian liikuntapäivä ykkösille, jossa siis minä ja Suvi oltiin tutoreina häärimässä ja vetämässä korkkarijuoksua. Päästiin sitten lehteenkin sen ansiosta, tosin mun nimeni kirjoitettiin väärin ja meidän sanomisia muunneltiin -.- Mut mitäpä pienistä, toi nyt oli ihan ennalta-arvattavaa paikallislehden toimintatapaa.

Keskiviikko tosiaan oli aika mukava päivä, istua kökötettiin ulkona ja naurettiin eräälle työmiehelle, josta tuli sitten meidän uus kaveri. Miehen nimeä en kyllä enää muista, mutta väliäkö sillä x) Tulipa päivän aikana nähtyä myös erään miesopettajan tyylinäyte korkkarijuoksussa!

Huomenna on sitten "Vuosi Tragic Gunnsia"-päivä, matkan varrella on sitten sattunut ja tapahtunut yhtä sun toista. Esim. TG:tä ei enää ole, mutta "tilalle" on sitten tullut Muddy Bones. Tarkotus olis sitten huomenna katsastaa Mutaisten Luitten livekunto :)

Ja ainiin, ei oo ollu viel kunnolla aikaa alottaa tota vaate/kauppa-teemapostausta, sorry honeys! Aattelin että voisin jatkossa tehdä muutenkin enempi teemapostauksia, heitelkää mulle aiheita, joista haluatte lukea! :) Blogi täyttää kohta vuoden, sen kunniaksi ajattelin nyt ainakin tehdä jonkinlaisem erikoispostauksen. Vuosipostausta varten saa ja pitääkin heitellä ideoita, joko ihan tohon kommenttikenttään tai sitten esim FB:n välityksellä :)  Mut eip täs muuta, tulikin sitten astetta pidempi postaus kuin olin ajatellut, pointtina lähinnä se että hengissä ollaan, vaikkei mitään olekaan kuulunut ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti