11.9.2011

11/09/2011

Dance beneath the light with that look in your eyes on nyt vuoden vanha blogi! :D 

Kuva täältä.
Kokonaisen vuoden oon siis jo tänne jaksanut tarinoida, ainakin omasta mielestä postaustyyli on muuttunut huomattavasti :) Ja teitä lukijoita on jo melkein 30! :D Bannerikuvalle ajattelin tehdä jotakin muutoksia vuosipäivän kunniaksi, ideoita saa ehdotella! Jos teillä ihanaisilla lukijoilla on ideoita ulkoasuun, postauksiin yms liittyen, niin kommenttia kehiin :)

Tossa tuli tehtyä parit kollaasit, ekasta näkee tiivistetysti mitä kaikkea tapahtunut tässä vuoden aikana. Kaikista tapahtumista en viittinyt kuvaa laittaa, koska haluan kunnioittaa ihmisten halua olla löytämättä kuvaansa netistä, etenkin jos kuvan laatu on epämääräinen. 

Paljon ehtinyt tapahtua vuoden aikana, kaikkea ei voi edes sanoin kuvailla kunnolla. Olen tutustunut todella ihaniin ihmisiin, mutta myös huomannut ettei jokainen ole aina niin täydellinen kaveri kuin mitä voisi kuvitella. Mitä musiikkiin tulee, niin olen käynyt aivan mahtavilla keikoilla, päässyt eri keikkojen yhteydessä backstagelle, ollut musiikkivideon kuvauksissa, mennyt vaatteet päällä suihkuun... Onpahan jotain mitä vanhana muistella :)

Tajusin myös, etten ole tehnyt kunnon postausta Wanhojen tansseista vaikka piti x) Emmin kanssa siis päädyttiin tanssimaan ainoana tyttöparina, mikä taas aiheutti aika paljon ihmettelyjä sekä kyselyjä seurustelutilanteestamme.  Wanhjen risteilyllä sitten meiltä tultiinkin kysymään ollaanko lesboja, taisivat pettyä kun kerroimme heille tilanteen. Saimme myös parit kehut rohkeudesta, sekä siitä kun kummallakin oli mekko päällä.
Musavideon kuvauksista:


Olen hukkunut rakkauden valtamereen
Koska sydän sanoi niin
Olen hyväillyt hiuksia
Tummia, vaaleita
Tehnyt lupauksia
Ja etsinyt aatteita
Kuiskannut korvaan näkemiin
Koska sydän sanoi niin

2 kommenttia:

  1. wanhat oli ihanat <3 pitäis treenata niitä tansseja. AMPPARI pisti silmään tuolta heti kieltä näyttävänä, aaawww XD Muistan siel keikkapaikal ku yhet vähän katto mille revettiin.... vuosi on ollu mahtava, kiitos pingviiniseni<3 musavideon mursukuvat...

    VastaaPoista
  2. Emmi: jep, ja sit laivat oli aika mielenkiintoset :D Amppari oli lähes pakko tunkea johonki väliin, se oli niin hellyyttävä kielensä kanssa <3 Eijeih se keikkapaikalla, ku meit katottii muutenki uteliaasti ku oltiin uusia, sit viel ku revettiin siellä omille jutuillemme :DD Aattelin et tekisin jonku TG-kollaasin ni saan toho vuosipäivän fiilistelypostaukseen vähä kuvia samalla, vois samaten tehä kollaasin tyylii meidän kuvista kans :)Samat sanat mursuliiniseni <3 Koko musavideopäivä nyt oli vähän tommonen.... :D

    VastaaPoista