19.9.2011

Ne koittaa meitä lokeroida ilman syytä



Pyhät Tepot & Caroline @ Anna mulle aikaa-konsertti, Gloria 15.09.

Hetken mielijohteesta tuli sitten lähdettyä Emmin mukaan Gloriaan, jälkeenpäin sanottuna oli kyllä oikea päätös lähteä :) Nähtiin tuttuja, mm. Iida, Jasmin, Jenny, Sara, Elina, Marjut, Hilkka, Nancy sekä Christa. Tulipahan nähtyä myös eräs lipevääkin lipevämpi "Gloria-tuttavuus", joka stalkkaili aika kiitettävästi - tyypistä näki varsin selkeästi, mitä sen hiuslakkasessa päässä pyöri. Hmph. Junassa nähtiin myös varsin yllättävä ihminen, tyyppi oli muuttunut ulkonäöllisesti niin paljon, että kaikessa rauhassa juoruiltiin yhteisistä tuttavista - kuinkakohan paljon henkilö mahtoi kuulla korvanappiensa läpi.... Hupsista.

Oli aivan ihana fiilis, kun aina jostain keikkapaikalla joku tuli halaamaan ja moikkaamaan, hetken viiveellä sitten tajus kuka sillä kertaa hyppäs kaulaan - anteeks kamalasti jos en huomannut jotakuta tuttua, ei ollu tarkotus!

Caroline oli jees, Tepot oli enemmän ku jees, kameran yhteistyökyvyttömyys taas ei ollut jees. Teppojen päättäessä illan viimeisellä biisillään hypättiin sitten lavalle hillumaan katsomoon jääneiden katsoessa meitä silmät pyöreinä.

Tyylit ehkä vähän muuttuneet sitten viime Gloria-reissun:
Keikan jälkeen jäätiin vähäksi aikaa ottamaan kuvia ulos, kunnes huomattiin Cheri Martinin hiippailevan kadulla meitä kohti. Rupateltiin jotakin, halailtiin ja kuvailtiin kunnes Cherin piti jatkaa matkaansa kohti pinkkiä keikkabussia. (Cheri on siis tullut tunnetuksi muun muassa Smackin ja Carolinen kautta). Pienenpientä jäätymistä saattoi olla ilmassa, kun tajusin kenen kanssa me puhutaan keskellä yötä - Cheri oli kumminkin kasikytluvun kulttimaineisen bändin basisti! Huhhuh.

Muoks// Tarkotan lähinnä sitä, että mulle oli/on kova juttu, että tollaset kaikenlaista nähneet muusikot jaksavat edelleen puhella pikkuruisten fanien/bändärinalkujen kanssa. Monella olis nesteet voinu nousta hattuun siinä määrin, ettei jaksa kiinnostaa.

Huomatkaa yhteensointuvat housut ja hiukset! :D Taktista.
Muutamia huvittavia hetkiä illalta:
"Birgitta-niminen nainen pukeutuneena karhuksi hyökkäsi jostain alkoholipitoisen juoman kanssa, ja aloitti: "Mä olen nalle. Mut on hylätty. Mä olen roskiksessa." sitten se alkoi kätellä ja selittää miten kaikki me rakastamme ja parannamme maailmaa, meinasin revetä päin sen naamaa varsinkin kun näin Ellun ilmeet." <- Emmin blogista, en jaksanut melkein samoin sanoin alkaa kertoa samaa asiaa x)

"...siis jos sulla vaan on aikaa?"
"Hmm, no katotaas, itse asiassa onhan mulla AIKAA!! Tuus tänne *hug*" <--kommentti höystettiin mitä suloisimmalla virneellä + lämpimällä rutistuksella. :)

Asemalla joku mies huuteli mulle et olis halunnu läpyt, kyllästyneenä huusin vain takasin etten jaksa. Miehet jäivät hämmentyneinä taakse, mutta kas kummaa, samat miehet tulivat samaan junaan meidän kanssamme - meidän viereemme. Yksi miehistä meinasi kaatua koko ajan Emmin päälle ja mä koitin vastapäätä pidätellä nauruani :)

Caroline
Tarkotuksena oli ottaa meidän leimoista kuvat, mutta kuten näkyy, laatu nyt on ah niin ihanaa -.-


Pyhät Tepot
.......mua kiinnostais tietää miten toi banaani yhtäkkiä ilmestyi tuonne keskelle lavaa xD

Loppuun vielä parit Emmin kameraan otetut kuvat:
^^Emmi siis otti kenkänsä pois ja jätti hiieenot jalanjäljet sitten keskelle keskustaa :D

 Mä rakastan sitä fiilistä, mikä oli tuolla keikalla. Kaverit ja keikka/musiikkivideotutut tuli halailemaan, kaverien kaverit tuli myös puhumaan jotakin, lavalla hyppiminen, Sipen keikistelyt meidän neniemme edessä... Ylipäätään on aika ihanaa mennä nykyään keikoille, koska yleensä sieltä löytyy vähintään pari entuudestaan tuttua ihmistä :)

Voisin tässä taas siirtyä koneen äärestä veks, edelleen otan mielelläni vastaan ideoita eri teemapostauksiin - siitä huolimatta, että mulla on vieläkin parit postaukset tekemättä.... Mutta siis jos haluatte jotain vähän erilaisempaa postausta niin laittakaa vaikka tohon kommenttiboksiin :)
-ews

4 kommenttia:

  1. haahahhhaha toi kuva bolanista !! :DDD Hei lavalle ja teppojen keikalle ehdottomasti PIAN.

    VastaaPoista
  2. Hahaha aivan :DD Mul olis Sipestä ja Makesta parit järkyt kuvat mille nauroin ku kattelin, vois joskus tehdä karmeiden kuvien postauksen xD Mut en tiiä. Luin eka et laivalle! Mutta siis lavalle ja Teppoilemaan pianpian <3

    VastaaPoista
  3. yhyhhyhyhyh haluun Teppojen keikalle ;_;

    VastaaPoista
  4. Hanna: No mäki haluisin uudestaan, mut ku niillä ei oikein oo täs loppuvuodesta keikkoja :/ Ellei sit yhtäkkiä ilmesty jotain ekstrakeikkoja :)

    VastaaPoista