13.9.2011

Teppo mun sängyn alla tahtoo kaljaa


Vuosi sitten Pohjois-Haagan nuorisotalon keikkapostausta tehdessäni en olis ikinä kuvitellut vuoden edetessä asioiden menevän ihan tällä tavalla. Sen piti olla vain yksi ylimääränen keikka, yksi hullu reissu muiden joukossa, mutta toisin kävi. Vuotta myöhemmin takana on yli 20 saman bändin keikkaa, kameran muistikortti täynnä mitä oudompia kuvia, lukemattomia nauruhepuleita sekä palelujäätymisiä, parit miltei eksymiset, uusia tuttavuuksia - ja uusi bändi. Tai miten sen nyt sitten ottaa.

Lyhyesti tiivistettynä tilanne tällä hetkellä:
Tragic Gunnsin kitaristi, laulaja ja basisti perustivat sitten uuden bändin, joka kulkee nimellä Muddy Bones. TG-rumpali häippäsi BadAss Democracyyn, alkuperäset TG-kitaristit tekevät omia juttujansa, Mutaiset Luut (tai Mutaiset Pyssyt/Traagiset Luut) jatkaa keikkailua suunnilleen samaan malliin kuin mihin TG-keikat jäivät. En ala tässä blogissa sen kummemmin spekuloimaan mitään, mutta joka tapauksessa vuoden aikana on tapahtunut sen verran omituisia ja epämääräisiä asioita, että niistä voi olla montaa mieltä.
Muddy Bones & BadAss Democracy @ Hyvinkään työväentalo 10.09.2011

Ekan TG-keikan vuosipäivänä fiilikset olivat aika lailla ristiriitaiset ja haikeat, oli hassua ajatella että Haagasta oli kulunut jo vuosi!
Kati tuli mun seuraks, myöhemmin välitettyäni saamaani lisäinfoa keikan ikärajoista paikalle saapui myös Jenny ja Jasmin. Koko porukasta ei älytty kuvia ottaa :/

BadAss Democracy

Oli tavallaan hassua nähdä Johnny virallisena BADien jäsenenä :)
Sangen pelottavaa karjuntaa tai jotain x)

Muddy Bones

Joo en tiedä mitä tapahtu! Mut tää jakso aiheuttaa hupia keikan jälkesenä aamuna x)

Huomioikaa Peten ilme ja asento :D
Eräs innokas, limua vahvempia juonut HC-fani pääsi myös kuviin! x)
Johnnykin tuli yhden HC-fanin innoittama lavalle laulelemaan :)
Mutaiset Luut & kitaristin kadonneen jalan mysteeri
Oon tässä vuoden aikana nähnyt "vahingossa" aika monta kertaa BADien keikkaa, mutta toi Hyvinkään keikka oli kyllä parhaimmasta päästä, tai siis jotenki tuntu olevan erilainen fiilis sillä keikalla kuin yleensä. Kassu ainakin heitti jotakin huvittavia välispiikkejä, ei kyllä enää tuu mieleen mitä se höpisi mutta siinä illan aikana ainaki jakso naurattaa :D Pieni yllätys oli ainakin se, kun yhtäkkiä BADit alkoivat soittaa RL:n Hot-biisiä. Olisivat voineet soittaa loppuun asti biisin! ;)

Muddy Bonesin keikan jälkeen häippästiin aika pikasesti bussiin, ei oiken jaksanut kiinnostaa jäljellä olevat bändit (Oi kyllä, olemme reiluja ihmisiä). Parin baarin kautta löysimme vihdoin perille sinne minne pitikin, istuttiin parvekkeella ja puhuttiin henkeviä, lopulta yön aikana Katin kissa Iines löysi nukkumapaikkansa mun vierestä :)

Kiitos huvittavasta päivästä kaikille, oli sangen hauska kattella eräiden lentoyrityksiä! x) Ja ostikkohan ei nyt suoranaisesti liity mihinkään, mutta so what. Parit postaukset vähän myöhässä, sorry honeys! Palailen niiden pariin kunhan ehdin.
- ews

2 kommenttia:

  1. BAD alko soittaa Hottia Haagassakin :D Löyskö Joni jalkaansa? Mullakin on Petestä pari tollasta playboy kuvaa missä se poseeraa ja näyttää pienitissiselta Pamela Andersonilta

    VastaaPoista
  2. Hanna: Aijaa, soittiks ne kokonaa vai vaan alkua? Pitää Jokkea infota et ens kerralla niiden pitää soittaa se kokonaan :D Ilmeisesti löys, tai ainakin se kahella jalalla käveli siel sit. Toi kuva vaan on niin huvittava,ku jalka kadonnu aika täydellisesti :D Pete, joka on pienitissine Pamela? Eih kiitos tästä mielikuvasta x) Petest tulee kyl helposti tollasia ihme poseerauskuvia, melkein joka keikalta mul taitaa olla tollasia kuvia

    VastaaPoista