12.12.2011

Yhtenä iltana ihmiset jäis tanssimaan

Se on kuulkaas taas se aika vuodesta! Nimittäin mun syntymäpäivä. Enää vuosi jäljellä "teini-ikää", hassua. Synttärit ei oikein tunnu enää niin ihmeelliseltä, johtuen ehkä osaksi siitä että moni luulee mua vanhemmaksi mitä oon, plus tää raivostuttava flunssa syöny fiiliksiä kummasti.

Lauantaina käytiin pienellä porukalla syömässä thaimaalaisessa ravintolassa, hohtokeilattin ja baareiltiin. Hyvinkään Level 5 osoittautui kehujen arvoiseksi! Vitosen sisäänpääsymaksukaan ei kyllä mun mielestä ole paha nyt kun tietää millanen paikka on kyseessä.

Kuvia ei paljoa tultu otettua, sorry! Baari + kameran erikoismuokkaukset ei oo kovin hyvä yhdistelmä... :D
 Kimmo Pohjola (?) esiintyi akustisesti Oliverissa, joten kävästiin sielläkin :)

Sunnuntai meni aika kotioloissa, parit sukulaiset tuli käymään ja tälein, mutta ei musta paljoa seuraa kenellekään ollut, vajaan viikon kestäny flunssa alko painaa liikaa päälle. Tänään sain sitten onneks sairaslomaa ja lääkkeet, jos sitä kohta pystyis puhumaan ja nukkumaan kunnolla.

Parin päivän saikusta on ainaki se hyvä puoli, että ehdin kaikessa rauhassa lukea erään suosittelemaa ja lainaamaa kirjaa ;) Perjantain hiustenvärjäysoperaatiosta yms vielä tarkemmin myöhemmin!

Mites muiden viikonloput meni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti