20.7.2012

Kuuntele, soi sireenit, se on sun omaksi parhaaksi.

 

Postaukset jälleen vähän jäljessä, sorry! Joka tapauksessa nyt vähän fiiliksiä viime viikolta, jolloin tuli käytyä katsomassa Rock of Ages leffateatterissa Katin kanssa sekä oltua torstaista perjantaihin Tampereella Tammerfesteilla Susun kanssa. Rock of Ages-leffasta olin kuullut etukäteen jonkinverran negatiivista palautetta, joten itse ainakin yllätyin positiivisesti. Ainakin tarpeeks hyvä keikkafiiliksen nostattamiseen :)

Tampereella meidän hotelli (Scandic Station) oli aivan ihanan näkönen, kuulin jälleen näyttäväni Sofi Oksaselta sekä perus festaritunnelmaan kuuluen kastuimme ukkoskuurossa litimäriksi parin minuutin kävelymatkan aikana. Ratinanniemi oli festaripaikkana mun mieleen, tarpeeksi keskustassa mut silti oli tarpeeksi tilaa kahdelle lavalle.Tampereen Klubi oli myyty liian täyteen, siellä oli kuulemma vaara puristua hengiltä. Ei siis mikään ihme ettei me nähty lavalle Elokuun ja Jukka Pojan esiintyessä. Hyvä fiilis joka tapauksessa, paljon hyviä esiintyjiä saman illan aikana ja hengailua siskon kanssa.  Perjantai vietettiin Mansesterissa myös, käytiin pitsalla, kirppiksellä, nähtiin Mape ja sellasta. Aika jees siis.

Herra Ylppö & Ihmiset

Kotiteollisuus

Kotiteollisuuden ja Apulannan välinen aika tuli hengailtua ympäri aluetta, Stam1na ja Mokoma kun ei meitä jaksanut kamalasti innostaa. Stratovariuksen aikana me vaan jämähdettiin jonnekin, joten kuvia ei valitettavasti ole. Strato kuulosti kuitenkin hyvältä livenä, sopivaa fiiliksen nostatusta ennen Apulantaa.


Jukka Poika & Sound Explosion Band
Blogikelpoisia kuvia ei hirveästi kertynyt, pitkästä aikaa unohdin festareilla liiallisen valokuvaamisen.
Itsestäkään ei siis ole paljoa julkasukelposia kuvia, mutta mitäpä pienistä. :)
Ps. toi hotelli oli niiiin ihana. <3

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti