7.7.2012

Selvästi hyvä päivä, siis hyvästi selvä päivä!


Viime viikonloppu tuli vietettyä Riihimäen Messupuistossa, pe-la bändejä kuunnellen ja sunnuntai siivotessa aluetta.  Eli pitkästä aikaa blogin tyyliin sopivampi postaus! Otsikosta ei sen kummempaa, toi nyt jäi soimaan, kun kuultiin toi jälleen livenä.
 
 
Katin kanssa oltiin Loud'n'Live Productionin street teamissa, ja palkinnoksi työstä saatiin liput Riihimäki Rockiin. Pari päivää ennen festaria mut soitettiin avuksi siivousporukkaan, ja minähän suostuin. Sunnuntai-aamuna kellon soidessa siinä kuuden aikaan aamulla tuli vähän mietittyä, mihin oikein tuli lupauduttua :D Sunnuntai oli kumminkin kiva päivä huolimatta lyhyistä unista ja siitä, että päivän lopussa kaikki siivoajat haisimme roskilta ja väljähtäneiltä lonkeroilta, kaljoilta ja siidereiltä. Voi sitä alkoholin ja ruoan määrää mikä piti heittää roskiin, mä en älyä miksi känniset ihmiset eivät voi syödä/juoda ostoksiaan loppuun -.- Viikonloppuna (tai okei, sunnuntaina) tuli tutustuttua uusiin ihmisiin ja saatua hieman aurinkoakin :)

Apocalyptica oli mahtava nähdä ensimmäistä kertaa livenä, vieläpä eturivistä. Muut bändit katsottiin aika lailla taempaa, jossa mahtui ottamaan kuvia ja riehumaan enempi. Chisu kuulosti hieman paremmalta livenä kuin radiossa :o  Perjantaina kävästiin lisäksi illalla Katin kanssa Seurahuoneella, jossa Jussi69 oli dj:nä.


Kuvia tuli otettua taas ihan hervottomasti (krhm sellaset about200 kuvaa), copyja en siis jaksanut/ehtinyt merkkailla. Edelleen siitä huolimatta sama käytäntö kuin ennenkin, eli älkää napsiko kuvia julkiseen levitykseen ilman mun lupaani, kiitos!

Herra Ylppö & Ihmiset

 Happoradio

 Klamydia


 Kaija Koo

 Apocalyptica
 
 
 

Muistoksi festareista jäi kuvien lisäksi staff-passi, 2kpl rannekkeita, kadonnut korvakoru ja parit naarmut. Kiitos kaikille ihanille seurasta, erityiskiitos Katille majoituksesta + seurasta! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti