21.11.2012

If you think your life's too short, you better count your days fast




Viikonloppu tuli vietettyä pitkästä aikaa Järvenpäässä. Lauantaina Emmin kanssa suuntana oli Musta Kupla, saavuttiin jälleen tyylikkäästi hieman ennen Muddy Bonesin keikan alkua. Illalla samassa junassa oli eräs tositv-tähti, mukavasti kännissä of course. Juttujen taso oli taas jotain niin väsyneen kännistä, alkuun tilanne nauratti mutta lopulta mielessä pyöri lähinnä se mistä kaikki tollaset ihmiset aina päätyykin samaan junaan meidän kanssa.


"Siis elämän kolme perusfaktaahan on että kaikki me sairastutaan jossain vaiheessa, me vanhetaan ja kuollaan."
"Joojoo, mut voitaisko me puhua jostain muusta, esim tisseistä?" 


Illan aikana eräs meitä reippaasti vanhempi mieshenkilö yritti lähestyä kumpaakin meistä. Mies heitti koko ajan jotain analyysejä meistä, miehen mukaan mä olen kaunis mutta yritän piilottaa sitä. Tämmöstä tällä kertaa, kaiken huipensi se kun mies alkoi laulamaan jotain random laulua mun korvaan. Paikalla olleet tutut taisivat hieman ihmetellä mun lagaamista ystäväni hihittäessä vieressä, onneksi mies tajusi suht pian ettei meitä nyt ihan hirveesti kiinnostanut.


Alkaa olla pikkuhiljaa sääntö kuin poikkeus että MB:n keikoilla mun kamerasta loppuu akku tai muistikortilta tila - huolimatta akun lataamisesta tai mistään muustakaan.  Lauantaiyönä oltiin Emmin kanssa kilttejä tyttöjä, heräteltiin junaan sammuneita. Tai siis Emmi herätti. Onnistuttiin yöllä juorutessa harhailemaan väärään suuntaan, ei muuta kuin puhelin käteen ja soittoa eräälle paikalla olleelle henkilöle. Lopulta ehdittiin junaan viime minuutilla, eli kiitokset siis opastuksesta! Viiden tunnin yöunien jälkeen olinkin valmis leffailuun, uusin Twilight oli mun mielestä parempi kuin edelliset (johtuen ehkä siitä, etteivät ne vampyyrit kimaltaneet niin valtavasti + Jakobin strippaus :D). Prisman pihalla oli illalla joku ilotulitushässäkkä, saatiinpahan jotain katteltavaa junaa venatessa. Viikonloppu oli jo melkein yhtä sekava kuin ne vanhat keikkareissut, ajoittain mietin ollaanko tulossa liian vanhoiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti