6.11.2012

Ja ihan todella ei ole rajoja nyt kun tanssitaan



Niin mä voin luvata et aina lopulta sä selviit mistä vaan
 
 Ostettiin Katin kanssa Tiimarista samanlaiset glitterkallot halloweniä varten, hopeinen mun ja pinkki Katin. <3 Ja tietty juomatki mätsäs noiden kallojen kanssa.
 terveellisetelämäntavat.fi! ostettiin Makuunista hirveä läjä karkkia viikonlopuks.
 
Ilme+laatu kohillaan, mut halloween-look oli aika yksinkertainen. Mekko 4€ kirppikseltä, punaset legginsit ja rikkinäiset verkkosukkikset Seppälästä, kaulakoru @ Lindex.
 

Halloween oli ja meni, itse vietin viikonlopun Järvenpäässä hyvässä seurassa. Naurettiin vatsalihakset kipeiksi, syötiin tortilloja, naurettiin vielä vähän lisää ja juotiin. Kävästiin myös Zabatassa tanssimassa ja nauramassa vielä enemmän. Zaban baaritiskin luona joku vanha mies tarttui mua leuasta ja suikkasi poskisuudelmat, miehen parransänki kutitti poskea. Jollain naisella oli kurpitsapuku, lisäksi nähtiin joku verinen kirurgi matkalla baariin. Yöllä asemalla keskustelin jonkun naisen kanssa pin up-naisista. Kuulemma sukkahousuistani tuli mieleen pin up-naiset, ihan jees siis. Mulla ainakin oli hauska halloween, voi sitä naurun määrää <3 Lisää tollasia viikonloppuja kiiiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti