22.4.2013

Syvältä viisas, tunteilta harmooninen, ja vauhtisokeana siltä hetkittäin näyttää

Postaukset myöhässä, anteeksi rakkaat lukijat! Tämäkin aloitettu joskus alkuviikosta, mutta aina tullut jotain muuta etten ole tätä ehtinyt kirjoittaa loppuun asti. :o

 

VR:n tarjousliput ovat ihana asia, hetken mielijohteen takia huomasin istuvani jälleen junassa kohti seikkailuja. "Onks sulla taas puol omaisuutta mukana?" Junan pysähtyessä Kajaanissa VR:n työntekijät toivottivat hyvää viikonloppua, hymyilytti. Hymyilin vähän lisää nähdessäni tutun mustan hiuspehkon asemalla, oli ollut ikävä Kajaanimeininkiä. Extemporereissu tuli niin tarpeeseen.

Kesäsuunnitelmia, paljon naurua ja rentoa hengailua, sateesta huolimatta elämä hymyili. Pitkä viikonloppu meni ihan liian nopeasti, junaan nouseminen tuntui vaikeammalta kuin viimeksi.

 Oltais niinkuin tähän asti,
keittiössä luontevasti kuunneltaisiin Popedaa

Vapaapäivät on jotain parhautta, Kajaanin jälkeen vietettiin leffailtaa siskon kanssa, syötiin tortilloja ja katsottiin Härmä. Katillakin on tultu käytyä pitkästä aikaa useamman kerran, yhtenä päivänä junassa tuli törmättyä myös Jennaan, vielä kun ehtisi erään kanssa  iltaa viettämään. Vanha yläastekaveri tuli pitkästä aikaa vastaan kaupungilla, ei oltu nähty kuukausiin mutta silti juttu jatkui siihen mihin se viimeksi jäi. Jätkä lupasi tulla teelle joku päivä, koska mulla on kuulemma kiva pieni kämppä.

 Törmäsin eräänä päivänä vanhaan juoppoon, jolla oli jalat ruvella haavoista. Kysyin oliko miehellä kaikki hyvin, mies katsoi mua pitkään kunnes hymyillen totesi mun olevan ensimmäinen, joka kysyi asiasta. Mies väitti pärjäävänsä ja sanoi arvostavansa mun tyyliä. Vähän myöhemmin mies istui toisen juopon kanssa, toivotettiin hymyillen toisillemme hyvät päivänjatkot. Haluan uskoa, että nuo vanhat juopot ovat pohjimmiltaan ihan mukavia tavallisia ihmisiä, aina ei vain mene ne nallekarkit tasan kaikille.


Otettiin nyt viikonloppuna Emmin kanssa paljon uusia kuvia, eli postauksia uusien kuvien kera tulossa aika paljon :) Lisäksi parit toivepostaukset työn alla, tosin ensi viikolla aikaa menee erään tv-sarjan kuvauksissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti