23.4.2013

Hei Charlie miks haluut täältä pois



Viikonloppuna ihanan kesäinen ilma sai mut ja Emin ulos kameroiden kera, lopputuloksena sain vihdoinkin blogin banneriksi uuden kuvan sekä myöhempiä postauksia varten lisää kuvamateriaalia. Mitä mieltä te lukijat olette uudesta bannerista? Joitakin pieniä muutoksia blogin ulkoasun suhteen tulossa tässä lähipäivinä, älkää siis ihmetelkö jos ajoittain blogi näyttää normaalia oudommalta. :D

Viikonloppu meni muutenkin aika rennoissa merkeissä, näin sukulaisia sekä kävin lapsuudenkodissa viettämässä iltaa. Sunnuntai tosiaan hengattiin Emmin kanssa kaupungilla, otettiin kuvia ja naurettiin. Täällä etelässä on jo ihanan keväinen fiilis, jotkut jo pelasivat katukorista kesäisissä vaatteissa. Aurinkoisina päivinä koko kaupunki tuntuu heränneen talviuniltaan, ihana fiilis.


Viikonloppuna vetäisin hiuksiin Cray Colourin Vermillion Rediä, lopputuloksena aika rubiininpunainen hiuspehko. Hiukset taas todella huonossa kunnossa, tuntuu että käytän silkkitippoja ja muita hoitoaineita taas tajuttoman paljon, sen siitä saa kun ei halua tyytyä mihinkään ns. "normaaliin" väriin.

Tällä viikolla Love, Millan kuvaukset vievät ihan sopivasti aikaa, muutenkin kaikkea kivaa ohjelmaa tiedossa aika reippaasti. Tykkään kun on sopivasti ohjelmaa tiedossa, ei ainakaan pääse pitkästymään. Ja mikä parhainta - jos kaikki menee hyvin, niin pian pääsen esittelemään kaupunkia kainuulaiselle hujopille rokkarille. <3 Tuntuu että matkin nykyään Naantalin aurinkoo melkein koko ajan, tää kevät on ihanaa.


Ps. ootteko katsonu VoFia? Antti Railion Skyfall vakuutti ainakin mut lopullisesti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti