18.4.2013

Tänään on kai kaikki vielä mahdollista, kun oot vielä alle kaksytviis. Poltetaanko savut, juodaan absinttia niin kuin Tulenkantajat?


Postaukset taas ihan liikaa myöhässä. Kevätfiilis saa ajatukset sekaisin, blogiin keskittyminen ollut viime aikoina hieman vaikeaa. Lopputuloksena liian monta kesken jäänyttä postausta, nyt koitan tsempata oikeasti ja postailla hieman useammin.


 Käveltiin pitkin Helsinkiä, löydettiin Sörkasta Kolmannelle Linjalle. Strayed Heart, Guild of Passion ja Groupie High School olivat keikalla Libertessä. Kuvat näyttivät kamerassa paljon paremmilta kuin koneella, perus Liberte-meno siis.  Jossain kohtaa mukaan tarttui uusi tuttavuus Mike, joka oli kähmimässä meitä kumpaakin heti kun toisen silmä vältti. Lipeviä miehiä vaikutti muutenkin olevan liikenteessä ihan liikaa.


 

Kolmannelta Linjalta kävellen joskus yöllä kohti asemaa, käytiin moikkaamassa metron värikolmioita. Sokoksen Mäkki oli jälleen pelastus, kahvi oli hyvää ja halpaa. Ulkomaalaiset miehet piirittivät meidät. Tilanne oli ajoittain sangen epämukava, vartija oli kuitenkin ihana ja kävi välillä katsomassa onko meillä kaikki hyvin.  Eräs kirjoitti mulle numeronsa ja pyysi soittamaan joskus. Laukkuun päätyi keikalta myös jonkun bändin biisilista/piirros mikälie ja Strayed Heartin käyntikortti. Turhaa roinaa ehkä, mutta mitä väliä.



Tahdon tanssimaan, kahden lyhtypylvään väliin mahtuu maailma
Anna minun olla vielä nuori, kuitenkin kuolen kohta pois


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti