17.5.2013

Hei voitot on muiden, ne on tuppisuiden




Vihdoin ja viimein vappupostausta! Tää kevät on vaan niin kiireistä, ja silloin kun ei ole kiire niin haluisin vain istua puistossa ja olla iloinen kesäisistä päivistä. Koitan tosin saada loputkin puuttuvat postaukset tehtyä tässä pikku hiljaa.

Vappuaatto meni rauhallisesti Emmin kämpillä, kummallakin eka kotiseutuvappu vuosiin. Ollaan kai tulossa vanhoiksi, mutta mua ei ainakaan oikein innostanut lähteä mihinkään, etenkin kun edellisenä viikonlopuna oli Millin ja Nupen tuparit sekä sukulaismuksun synttärit.

Millin ja Nupen tupareissa tosiaan vähän venähti, kadotin ystäväiseni ja kuulin vasta melkein kotiovella mitä hänelle olikaan oikeasti käynyt. Tupareissa oli uusia tuttavuuksia sekä vähän tutumpia naamoja, lupausten mukaisesti myös reippaasti ilmapalloja ja boolia. Kotona olin joskus aamuviiden jälkeen ja nukkumaan pääsin joskus kasilta, muutaman tunnin unilla olikin jees mennä sitten lastenkutsuille.


Tiistaina tosiaan paistettiin Emmin kanssa vappumunkkeja, juotiin vaaleanpunaista kuoharia sokerireunaisilta laseista ja mussutettiin vaahtokarkkeja.  Hieman ehkä äklösöpöä, mutta väliäkö hällä. Tuttujen epäilyksistä huolimatta ei poltettu keittiötä, ajoittain alkoi ärsyttää kun meidän kokkaustaitoja epäiltiin niin vahvasti.

Keskiviikkona äiti soitteli ja pyys kattomaan ikkunasta ulos, mua oltiin ulkona ihan kivankokonen vastaanottokomitea. Käytiin syömässä uimalan Tornissa jäätelöt, kaupunki näytti nätiltä ylhäältä katsottuna.

Pahoittelut kuvien vähyydestä, ei oikein jaksettu panostaa kuvaamiseen. Toivottavasti teillä  lukijoillakin oli mukava vappu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti