8.5.2013

Jokainen on laulun arvoinen, toiset vaan enemmän kuin toiset


Mä olisin halunnut silittää sun poskea, maata patjallasi lukien Saarikoskea
Mutta mähän tuuttaan varattua



  Perjantaina meillä oli melkein puolet yläasteporukasta kasassa jollain sekavalla vappuafterparty/kisastudio-meiningillä, kun Kati, Riikka ja Suvi tulivat miehineen mun luo. Ihanan helppoa tämä uusiin ihmisiin tutustuminen, kun Jannen kaveri Ville tuotiin suoraan mun kotiin :D Kuka muka vielä väittää ettei kotona istuen voi saada uusia kavereita? x) Lätkäpeli tosin taisi mennä kaikilta ajoittain hieman ohi, mutta mitäpä pienistä. Serpentiiniä tuntuu olevan vieläkin joka paikassa, en varmaan pääse siitä ikinä eroon.



Lauantaina saatoin yhden kyläilijän asemalle ja illalla lähdin extempore Katille viettämään tyttöjeniltaa.Twilight, singstar ja sivusilmällä lätkää, ihanan rento meno. Sunnuntaina soiteltiin Emmin kanssa, lopulta päätettiin nähdä illalla. Värjäiltiin hiuksia, juotiin kossua ja kuvailtiin. Kommunikaatio toimi vallan mainiosti, en vaan tiiä miten voidaan kuulla Emmin kanssa toisemme niin väärin.


"....se vois tutustua kissaan!" "MITÄ, siis hukuttautua pitsaan?! "


Ketään ei varmaan enää edes yllätä se, että postaukset edelleen myöhässä. Viime aikoina on ollut vaan niin kiirettä, tavallaan ihan kiva kun on koko ajan vähäsen jotain ohjelmaa. Uusia lukijoita tullut silti hiljaiselosta huolimatta, tervetuloa! :) Vapusta ja hiusoperaatiosta tulossa postausta piakkoin. Mitä teille lukijoille kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti