19.8.2013

Anna minun olla apinasi, älä hautaa minua muistoihisi


Viime postauksen jälkeen on tapahtunut niin paljon ja samalla ei oikeastaan mitään erikoista, kuvasaldokin on yhtä sekava kuin viime viikkojen tapahtumat. 

Tammisaaren ja Degerbyn sunnuntainen rauhallisuus, ihana kesäkahvila ja koirien uimaranta. Hetkellinen irtautuminen arjesta, tuntui hassulta ajatella kesän olevan loppumassa.



Pyhien Teppojen toiseksi viimeinen keikka ja kasvisravintola Kalliossa. Yöllä asemalla joku uhkaavanoloinen mies, lähdettiin Emmin kanssa nopeasti eri suuntiin, en muista milloin olisin viimeksi juossut niin lujaa. Kotiin päästyäni naurunsekaiset puhelut Emmin kanssa, ihanasekavanuoruus.




  Istuttiin iltaa Katin kanssa, käytiin lähibaarissa yhdellä ja kastuttiin yöllisessä vesisateessa. Yleinen fiilis ollut viime aikoina todella hyvä huolimatta siitä, että kampaaja leikkas vähän hassusti mun hiukset. Töissä sain kuulla energisyyteni tarttuneen työkaveriinkin. "Ihana kun sä jaksat olla iloinen aina!" <3 Viime viikonloppu meni Kouvolassa, siitä lisää kunhan saan kaikki kuvat käytyä läpi.

Asiasta viidenteen, oon tässä parina päivänä miettinyt, että olisi ihana tehdä pitkästä aikaa joku toivepostaus!  Eli kertokaa mistä te haluatte lukea, haluatteko enemmän kuvia vai tekstiä jne. :)

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa ah niin jännittävään Kallioon :p Melkein ootan millon ite joudun juoksemaan jotain karkuun. Pimeällä ei huvita lähteä haahuilemaan yksin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime aikoina oon törmännyt etenkin Helsingissä niin ihmeellisiin heppuihin ettei enää inspiroi niin paljoa yksin haahuilla missään. Mutta Kallio on oikeastaan aika jees! :D

      Poista