30.8.2011

Feel the beat of the night


Kolme muskettisoturia ja yksi ernu.

Lovex @ Tulisuudelma, Vantaa 26.8.2011

Mä en tiedä mikä siinä on, mutta Lovexissa on jotain sellasta, joka saa mut puhumaan ihan randomeille ihmisille, jotain mikä saa mut jäämään viimeiseen mahdolliseen junaan ja tanssimaan korkokengät pilalle. Tai no ei ne korkkarit täysin pilalle menneet, mutta... Ne on nyt sitten keikkakorkkarit xD

Perjantaiaamun migreenistä huolimatta tuli lähdettyä sitten illalla junalla kohti Tikkurilaa Lovexia kattomaan ja samalla osallistumaan Christan synttäreiden juhlistamiseen.

Pari tuntia Tiksissä pyörimisen jälkeen suunnistin kohti keikkapaikkaa, jossa sitten tutustuin Suviin ja Irjaan. Jonkin ajan kuluttua Christa kavereineen saapui paikalle, kiitoksia koko porukalle seurasta <3 Vallotettiin lavan edusta kiitettävästi fanien kesken, ite pääsin tyyliin ekaa kertaa pitkästä aikaa suht keskelle. Ekan biisin alettua Theon päätti sitten yrittää tyrmätä mut heti alkuun mikkiständin avulla - järkytyin kiitettävästi kun yhtäkkiä olkapäätä vasten pamahtaa joku tanko, Sammyn kanssa sitten repeiltiin ja nostettiin mikkiständi pystyyn. Toro otti kiitettävästi kontaktia yleisöön, oli  ajoittain ehkä vähän kiusallista huomata Toron stalkkailevan mua kun mä kuvasin jotakuta muuta tai tein jotain.

Kuvia tuli otettua ehkä vähän liikaakin, yritin rajoittaa tänne laitettavia mutta huomasin sen olevan aika mahdoton tehtävä. Sorry honeys!


Tää tarttu matkaan x)










Varmaan joku viidessadas kerta keikan aikana kun herra levylaulaja stalkkaili...


Tää vaan on niin tätä <3 Sorry guys!
Tähän tilanteeseen liitty eräs sangen mielenkiintoinen keskustelu x) Toron kommentti oli vähän sellanen et en ehkä viitti blogissa kertoa... ;)
Huomatkaa miten kauniita ja hehkeitä ihmisiä tässä kuvassa! Huomioikaa sarkasmius. Yhden jälkeen yöllä + keikka </3  Ps. Toron ilme ja hiplailu ja lihakset <3
Tää on niiin tätä, laatua parhaimmillaan <3 Mut jollain oudolla tavalla tykkään tästä, koska se ehk kuvastaa illan menoa :)
Keikan jälkeen tuli puhuttua kaikkea enemmän ja vähemmän järkevää Theonin ja Christianin kanssa, otettiin kuvia, halailtiin ja haahuiltiin.

Christian: "Tuliks hyvä kuva?"
Ews: "......täst tuli ihan sumee"
C: "*katsoo kuvaa* otetaa uus! ..... Tuliks nyt parempi?"
E: "Joo tää on hyvä"
C: "Olinks mä vai nii huono siin kuvas?"

.....miehet. Osataan kuunnella oikein ja näin. x)

Keikan fiilistä on vaikeeta kuvailla, eli lyhyesti sanottuna kiiitos kaikille ihanille seurasta ja kaikesta! Vaatepostausta tulossa kunhan saan kuvamateriaalia tarpeeksi. Ps. oon tosi ylpeä itteeni kun sain ton biisijutun tolla tavalla laitettua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti