16.5.2012

Kiss me 'til you're drunk and I'll show you all the moves like Jagger, I've got the moves like Jagger


Postaukset hieman myöhässä töiden ja kouluhommien vuoksi, sorry! Onneks toukokuu on kohta ohi niin mulla vois jopa olla enemmän aikaa muun muassa blogipostauksille.



Keikkapostaus: Damian Cullen Band & Spiha @ Blackpool, Järvenpää, 11.5.2012.


Iltapäivän aikana illan sekavuudesta enteili jotain jo se, että pääsin todistamaan erästä noloa ilmakitara- ja tanssiesitystä. Baby, you got the moves like Jagger ja sitä rataa. Maroon 5:n biisiä tuskin pystyn kuuntelemaan vähään aikaan ilman huvittuneita muistikuvia tilanteesta. Työpäivän loputtua treffasin Emmin, pikalaittautumiset kauppakeskuksen vessassa ja suunta kohti Järvenpäätä. 

Illan epänormaalista menosta saatiin lisämakua junassa, kun eräs päihtynyt nuori mies tuli meidän viereemme juttelemaan. Miehellä ollut kuulemma kunnon punkkarivaihe aikoinaan, välillä mietityttää miten mielenkiintoiset ja epämääräiset otukset löytävät meidät.  Oli muuten kiva nähdä Spiha ekaa kertaa livenä! Nancykin tuli tavattua pitkästä aikaa :)  Mä en tiedä mitä koko illasta pitäisi ajatella (saatikka että tietäisin mitä julkisesti uskaltaa kirjoittaa ilman että joku käsittää asiat pahasti väärin).

Iltaan kuului toki hillittömiä naurukohtauksia, hyvännäköisiä ihmisiä, tanssimista ja tuttujen halailua. Lisäksi näin ensimmistä kertaa isolta screeniltä lätkäpelin! Tosin se Suomi-Kanada pelin loppu ei ollut kovin ihanaa katsottavaa -__- Pelin loputtua mun ilmeeni oli ilmeisen epäuskoisen järkyttynyt, sillä eräs tuli halaamaan ja mutisi jotakin "...älä välitä kulta, muakin ottaa päähän toi matsi, ymmärrän sun fiilikset..."

Muistona illasta ihollani on mustelmia, hampaanjälkiä ja naarmuja. Sekavat fiilikset kaikesta.


Damian Cullen Band

Spiha


Last Friday night
Yeah we danced on tabletops
And we took too many shots
Think we kissed but I forgot



This Friday night  
Do it all again

1 kommentti: