6.5.2012

She rolled my hair and put my lipstick on in the glass of her boudoir

Uusia lukijoita tullut, mahtavaa! Kiitokset teille lukijoille, että jaksatte seurata blogia vaikken kamalan usein ole viime aikoina olekaan mitään postaillutkaan. Kesän mittaan toivottavasti parannan tapani, koulu- ja työpäivistä kun ei kamalasti ole ollut mitään postattavaa. Työn alla on muutamat toivepostaukset, yritän ajan kanssa viimeistellä niitä hieman fiksummiksi ja mukavalukuisemmiksi :) Postaustoiveita saa edelleen laittaa!

Liikaa kahvia ja YleX:n kuuntelua, jääkiekon katselua, kouluhommia, töitä ja vaatekaapin siivousta, eli ei mitään kovin mielenkiintoista viikonloppuohjelmaa ole ollut. Kuvienkin kanssa oon ollut aika laiska,  kotiviikonloppuna nyt ei muutenkaan ole ollut intoa meikkailla ja kuvailla.



DTM:n nettisivuilta löytyi tuttuja naamoja Heja Sverige!-bileiden jälkeen :) Huonompiakin paparazzikuvia meistä on nähty, joten sinänsä aika jees. Ylempi kuva omista tiedostoista samasta paikasta.


Don't hide yourself in regret.
Just love yourself and you're set
I'm on the right track, baby
I was born this way, yeah


4 kommenttia:

  1. Hei hyi helvetti toi kuva, en itekää julkassu tota missään koska se on niin ruma :o

    VastaaPoista
  2. Em: mun mielest se on jollakin oudolla tavalla söpö. Ainakin miljoona kertaa parempi kuin se Gloria-kuva, jonka levittämistä en olisi halunnut.

    VastaaPoista
  3. mikä gloriakuva ? :D No on joo teiän osalta mut mä näytän ihan hirveältä tuossa.

    VastaaPoista
  4. Anna mulle aikaa-keikalta otettu salakuva, jonka laitoit ties minne. Se oli ihan hirveä :D

    VastaaPoista