25.5.2012

Kun olet itsekäs ja kakaramainen ja heikkohermoinen typerä nainen, kun seinää kaksin käsin päällä hakkaat


Kuva: we<3it
Pikapäivitystä kehiin kesken kokeisiin lukemisen, pahoittelut blogin viime aikaisesta hiljaiselosta! Tosiaan koulu ja työt ovat vieneet ihan kiitettävästi mun aikaani, toivottavasti kesällä ehtisin enemmän paneutua blogiin ja toivepostauksiin. Ainakin kesän alussa tiedossa hehkutuspostausta Mötiköihin liittyen ;)


 Pientä infoa mun viime aikojen ohjelmasta, eli viikonloppu meni aika lailla töissä sekä serkkusen seurassa, pelasin biljardia jotain kuuden vuoden tauon jälkeen ja kuten arvata saattaa peli oli sen mukaista. Maanantaina tuli käytyä Katin kanssa ekaa kertaa tänä kesänä jätskikiskalla :) Kameraa en juurikaan ole mukanani kantanut, joten kuvasaldo on hyvinkin vähäistä. Odotan sitä ihanuutta kun vapaapäivät alkavat olla oikeasti vapaapäiviä ja ehtii kuvailemaan ja näkemään ihania ihmisiä enemmän :)


Eilen tuli värjättyä hiukset jälleen Schwarzkopfin Live colour-sarjan hypnotic redillä, jotta väri ehtisi tasaantua tarpeeksi eräitä juhlia varten. Laiskana en jaksanut ottaa kuvia lopputuloksesta, mantsan kirja veti tällä kertaa enemmän puoleensa. Sattumalta näin myös Paavon eilen  pitkästä aikaa, yllärijutteluseura oli todellakin tarpeen. Onko kukaan muu btw huomannut, että we<3it:n kuvien parissa saa vietettyä ihan liikaa aikaa, varsinkin silloin kun olisi kaikkea muuta tekemistä?

Kuva: we<3it

2 kommenttia:

  1. aa säki oot tulossa mötleyyn. :D Me varmaa törmätää sit siä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo oon, ja olis kiva törmätä :D Nii ja kiitos siit haasteesta!

      Poista