3.5.2012

On kello kolme ja musiikki vaimenee, aikansa kaikella niin se vaan menee / vappufiilistelyä!


Pitkästä aikaa postausta keikkakuvien kera. Hassua ehkä sanoa näin, mutta mulla on todellakin ollut ikävä keikkoja, kevättä, t-junia ja öistä Helsinkiä!  Jos ette jaksa kuvia katsella, niin siirtykää suosiolla postauksen loppuun. :)

 Pyhät Tepot


Damian Cullen Band
 

Vappu meni ihan liian äkkiä. Maanantain ohjelmaan kuului Pyhät Tepot ja Damian Cullen Band, ensimmäiset esinntyi Loosessa, jälkimmäiset Bäkkärillä. Myöhästyttiin vähän DCB:n keikan alusta, mutta vastaanotto oli silti aivan ihana. Tepoista tuli taas ihan liikaa hyviä keikkakuvia, voisin heitellä loput vaikka johonkin jämäpostaukseen joskus tulevaisuudessa :)

Illan aikana tapasimme muun muassa kirveen varastaneen alkoholistin, kroatialaisen Janin sekä uskovaisen naisen, joka halusi pelastaa meidät saatanalta. Hienoa hei, tollaset jutut piristääkin niin kivasti iltaa! Tavattiin myös joitakin tuttuja, (Marsa, Linda ja Inga nyt ainakin) sekä eräs uusi rokkarituttavuus.

Yöllä junassa oli joku lauma nuoria jätkiä, joista yksi alkoi yhdessä vaiheessa jutella mulle kaikenlaista typerää, vastailin semitöykeästi takaisin kunnes yksi jätkän kavereista älysi infota kaverilleen, ettei mua todennäköisesti kiinnosta puhua hänen kanssaan. Loppumatkan porukan fiksuimmalta vaikuttanut nauroi holtittomasti mitä tyhmimmille vitseille.

"Sun silmiä ei oikein näy noiden aurinkolasien takaa!"
"No ei näy oikein sunkaan silmiä."
"Ai mitenniin, näkyyhän mulla!"
".....sulla on myös aurinkolasit, et tosi hyvin näkyyki joo." 

(keskustelun kummallakin osapuolella siis aurinkolasit päässä koko ajan)
- - - 
"kjeheheh se vitsi kerro se taas! .... koirankoppi.. mustille.. mite se meni?!"
- - - 
"Miks Batman lopetti skeittaamisen? Koska Robin teki frontside ollien!"
"Hahah aivan! Frontside ollie *käkätystä"


^^Tollasta saatiin sitten kuunnella koko matka.


Tiistai olikin ihanan laiska päivä :) Valitettavasti asukuvia tai muita vappukuvia ei nyt ole julkaistavaksi, sorry! Eipä tässä muuta, miten muiden vaput?
Ps. varmana unhdin mainita jotain, seuraavassa postauksessa saattaa siis olla unohtuneita juttuja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti