17.6.2012

People don't worry what your kids have heard, I say it's better let the children learn


Radio Aallon Helsinki-päivän konsertti 12.6.2012 @ Kaisaniemi


 Lähdin aamulla äidin, mummin ja muutaman serkkuni kanssa kohti Helsinkiä, aamulla ohjelmassa oli lähinnä satunnaista kaupungilla pyörimistä. Helsingin rautatieasemassa on sitä jotain, jälleen kerran joku spuge löysi mut ja alkoi jutella. Mun plekukorvikseni saivat kehuja, spuge kävi hakemassa kaverinsa katsomaan mun punkkarikorviksiani. Kerrankin spuget saivat mut hyvälle tuulelle jutuillaan!

Kaisaniemessä oli jälleen väkeä ihan mukavasti, löydettiin kumminkin ihan kiva paikka josta katsottiin keikat sekä Axl Smithin heilumista. Oli hauska olla vähän erilaisella kokoonpanolla, serkuilla ainakin näytti olevan hauskaa :) Serkkujen kanssa käytiinkin moikkaamassa Hessu Maxxia, joka oli tullut alueelle hengailemaan. Sain jälleen olla äänessä ja pyytää pikkusille nimmarit, joku ihana tuntematon nainen antoi tytöille paperin nimmaria varten.

Reckless Love oli ihana nähdä, jätkät vetivät hyvän keikan sateesta huolimatta. Poets of the fall oli jees nähä pitkästä aikaa, joskus niitäkin fanitin aika lailla. The Rasmus ja Happoradio oli myös ihana nähdä, ensimmäistä en ollut ennen livenä nähnyt, jälkimmäistä tuli nähtyä ihan kiitettävästi viime kesänä. Kuvia otin yllättävän vähän, joten ei ole hirveästi siedettäviä kuvia julkaistavaksi. Kerrankin näinpäin, joskus kameran takana on vietetty liikaa aikaa keikoilla.



Reckless Love
 
 
 


Poets of the fall
 
 
 

 Herra Ylppö & Ihmiset

 Happoradio


 The Rasmus

Pakko myöntää, että vielä about 12 vuoden fanituksen jälkeen The Rasmus on edelleenkin hyvä bändi ja yksi mun kestosuosikeista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti