4.6.2012

seuraavat kaksi viikkoa matkin Naantalin aurinkoo

  JVG:n Kran Turismo jää aika pahasti päähän soimaan. Älkääkä edes kysykö miten mun päässä soi niin ei-rocktyylinen biisi :D Mut Kran Turismo olis paljon parempi kesäbiisi ku joku Duon Panisin, pelkästään jo sanojen puolesta.

 
Kesäloma alkoi mun osalta jo keskiviikkona, ekat lomapäivät oon viettänyt töissä - parempi niin kuin kotona angstailla kesäloman alun kylmyyttä. Viikonloppuna tuli käytyä myös sukulaisen ylioppilasjuhlissa :) Suvivirttä en tosiaan ollut laulamassa muiden mukana, varmaan toka kevät mun kouluhistoriassa kun en osallistunut kevätjuhlaan. Blogin välityksellä onnea kaikille koulunsa päättäneille, valmistuit sitten ammattiin, ylioppilaaksi tai sait peruskoulun päätökseen! :) 



Ikävä viime kesän keikkoja, festareita ja ihmisiä, kaikista riidoista huolimatta. Haikea fiilis katsella Tammerfest goes Viikinsaari-kuvia, kun kyseistä perinteeksi muodostunutta tapahtumaa ei tänä kesänä Viikinsaaressa järkätä. Tammerfestin muissa tapahtumissa saa kiitettävästi laihdutettua lompakkoa, sen verran hyvät esiintyjät on taas tänäkin vuonna monena päivänä. Kivoja keikkoja/festareita siis tiedossa, tulkaa ihmiset moikkaamaan jos mut jossakin näätte! :)



Löysin koneen kätköistä kuvia viime kesältä, jotka kuvaavat liiankin hyvin viime kesän tunnelmia. Valitettavasti ne hulluimmat ei ole julkaisukelpoisia :D Viime vuonna tuli kierrettyä ihan kivasti keikoilla ja bäkkäreillä, ikävä sitä menoa. Tänäkin vuonna pääsen ainakin yhdelle festarille tiimihommien ansiosta, saa nähdä mitä muuta hullua tapahtuu. Street team-hommista tosiaan on jotain hyötyä!
Olin jo viime kesänä eläkeläinen. Karua.



Hyvää kesää kaikille lukijoille, ootte ihania! :) 
Ps. tänään tulee Täydellisten naisten vika jakso!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti