13.6.2012

If you think it's crazy, you ain't seen a thing

Rockin' Hellsinki: Crashdiët, Hardcore Superstar & Mötley Crüe @ Kaisaniemi 7.6.2012


Aika monessa blogissa on ollut juttua kyseisestä keikasta, joten mä jätän suosiolla selityksen vähemmälle. Kuulemma meitä rokki-ihmisiä oli kerääntynyt paikalle 10 000, cool! Ekat olivat tulleet jo tiistaiaamuna, varmaan olisin itsekin tullut aiemmin jos ei olisi ollut töitä. Toisaalta mulla oli aika hyvät paikat vähän kauempna, jossa pystyi halutessaan fiilistelemään keikkaa paremmin. Joitakin tais ihmetyttää se, kun tulin aamulla jonottamaan mutta mieluummin hengailin alueella kauempana lavasta myöhemmin tulleiden kavereiden kanssa. Makunsa kullakin, mutta mua ei enää huvita olla kuin sillit purkissa metriheikkien takana.

Kylmyydestä ja itikoista huolimatta oli kivaa, vaikka loppuillasta erinäiset asiat ärsyttivätkin enemmän tai vähemmän. Tuli nähtyä kavereita sekä erinäisiä keikkatuttuja, joidenkin puolituttujen kanssa tuli myös hengailtua. Jonotuksen yhteydessä Emmin ja mun hienot eväät herättivät hilpeyttä joissakin muissa hippiringissä istuneissa (köhköh, ai miten niin esim minitomaatit + popcorn ei ole ihmisten ykkösruokia festareilla :D )

Vähän ennen Mötleyn aloitusta hengailin Suvin kanssa jossakin lavan ja kaljateltan lähistöllä, kun joku miekkonen hyppäsi melkein mun selkään ja rääkyi korvaani jotain Mötleystä ja jännittämisestä, lisäksi yhdet tekivät epävirallista gallupia lempibiiseistä ja eivät uskoneet meidän lempibiisiämme, joka kuulemma oli kaikkien muidenkin suosikki.


Kuvia tuli otettua aika reippaasti, joten kuvia on tällä kertaa ehkä liikaakin. Kaikki kuvat edelleen mun ottamia, eli muistutukseksi uusille ja vanhoille lukijoille älkää kopioiko ilman lupaani. Kiitän ja kumarran.

Crashdiët
 
 
 Crashdiët oli unelma, aikasemmin en ollut näitäkään nähnyt mutta rakastuin ensi näkemältä. 
Viimeistään Simon Cruzin housujen polton yhteydessä olin myyty, paljon coolimpaa kuin paidan pois heittäminen!

 Hardcore Superstar
HCSS:n keikasta en oikein tiennyt etukäteen mitä ajatella. Loppujen lopuksi tykkäsin ja paljon! Etenkin Run to your mama ja Last call for alcohol toimivat livenä. Kuvia en paljoa bändistä ottanut, ja niistäkin julkaisukelposia oli vain pari :/

Mötley Crüe


Keikan jälkeen tuli käytyä myös virallisilla jatkoilla Circuksessa, väkeä oli aika reippaasti. 
Kiitokset kaikille seurasta, oli parhautta <3

4 kommenttia:

  1. Ootpa saanu hyviä kuvia! :3

    VastaaPoista
  2. Hardcore Superstar on kova. Näin ne livenä pari kesää sitten ja olivat sen näkösiä, että "perkele nyt rokataan!" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vakuuttivat mutkin tolla keikalla, tollasista livebändeistä on kiva maksaaki vähä enempi et pääsee kattomaan. :D

      Poista