14.12.2012

Miehes sulle tuo lasin viiniä ja vettä, on niin herttaista että se kuvottaa.


Joskus alkukeväästä rakas napalävistykseni kasvoi ulos, ja haikein mielin olen kaipaillut korua siitä lähtien, joten maanantaina kävin sitten Tattoo Hekalla pikavisiitillä. Lävistäjänä ollut Henkka vielä varoitteli että lävistäminen voi sattua vanhasta lävistyksestä jääneen arpikudoksen takia, mutta ei kyllä tuntunut yhtään missään (ei tosin tuntunut miltään ekallakaan kerralla, en sitten tiedä onko mun kipukynnys jotenkin normaalia suurempi).

Keskiviikkona oli jälleen yksi legendaarinen "maailmanloppupäivä", ja samaten mun synttäripäivä. Selkeästi huono enne : D Käytiin siskon kanssa Flamingossa lojumassa ja rentoutumassa, oli kiva viettää aikaa ilman mitään sen kummepia suunnitelmia. Kunnon synttäribailut vasta edessäpäin, eli lisää juttua synttäreistä tulossa myöhemmin :)
Nähtiin Emmin kanssa viime sunnuntaina yllättäen yhteisiä tuttuja vuosien takaa, tavallaan ihana huomata että jotkut ihmiset ja asiat eivät muutu vaikka aikaa kuluu ja välimatkaa on kymmeniä kilometrejä. Mikäs siinä kun kaverit halaa edelleen niin lujaa että sattuu, ainakin ties olevansa hereillä :) Sekavat fiilikset muutenkin kaikesta, oon ollut viime aikoina aika paljon yhteydessä vanhoihin ja joihinkin uusiin tuttavuuksiin ja yrittänyt suunnitella tuleville vapaapäiville kivaa ohjelmaa.


Postaustoiveita saa edelleen lähetellä, etenkin nyt kun blogger taas yhteistyökykyinen :) Parit toivepostaukset tosin vielä työn alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti