8.12.2012

Ne ihmettelee miks mä nauran aina, kato meillä päin ei itketä lauantaina


 onko kukaan muu huomannut youtuben uutta ulkasua? mä ainakin tykkään tosta uudistuksesta!
 
Itsenäisyyspäivä tuli ja meni, päivällä kävin porukoiden kanssa syömässä thaimaalaista ruokaa, illalla siskon kanssa saunottiin ja katsottiin juhlijoiden vaatteita. Itseä ei jotenkin huvittanut sellainen "syödäänpäs-perinteistä-suomalaista-ruokaa-koska-itsenäisyyspäivä!1!1!", sellasta voi syödä sitten vaikka joka päivä jos mieli tekee -__- En muutenkaan jaksa innostua noista tietyistä pakollisista ruokaperinteistä.
Eilen tuli käytyä Helsingissä kaupoilla, Stockan jouluosasto saa hulluksi kenet tahansa. Se, joka väittää ettei valkoista voi olla montaa erilaista sävyä, ei selkeästi ole ikinä katsonut esimerkiksi miesten valkoisia kauluspaitoja vierekkäin tai vieraillut morsiusliikkeessä. Ei tässä muuta, vähän toki saattoi silmäkulma kostua katsellessa erästä tulevaa morsianta valkoisissaan.

Kaukokaipuu kasvanut viime aikoina liian suureksi, onneksi on työpaikan pikkujoulut ja kaikkea muuta kivaa tiedossa. Pisteet sille joka keksii mistä tän postauksen otsikko on repästy! Kyseinen biisi soinut vähän liikaa mun päässä viime aikoina.

4 kommenttia:

  1. cheekin liekeissähä toi on.... :D huh muistan ku toi tuli, oisinkoha ollu 10 tai 11?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jee :D Hieman sarkasmilla ton heitin, toi soi radiossa sillon aikonaan suht paljon.

      Poista
  2. Sopisit shoppailuseuraksi, kunhan pääsen muuttamaan Helsinkiin (?) :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei olis kiva, shoppailuseura kelpaa ainaki mulle! :)

      Poista