5.12.2012

Steel Panther @ Circus 21.10.2012


Tuntuu että toistan itseäni, mutta vielä kerran pahoittelut postausten viivästymisestä. 


Steel Pantherin keikka oli jälleen kerran parhautta. Eturivi, yhteiskuvia ja lyhyt juttutuokio Lexxin ja Stixin kanssa. Keikan jälkeen satuttiin olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan, nähtiin bändi ja joitakin ihania puolituttuja. Stix jopa toi meille pitsaa, Lexxi halusi varmistaa että kuvat onnistuivat ja hössötti jälleen jotain omaansa. Arvostan sitä miten ihania noi jätkät ovat faneilleen.

Lexxin "Oh you must be freezin' but you still look hot!"-kommentti oli ihana, huolimatta siitä että mies varmasti kehuu naista kuin naista. Lyhyissä shortseissamme oltiin melkein jäätymispisteessä ja rähjäisiä, joten kehu tosiaan piristi iltaa.


 
 
 

.....spuget täällä hei! En muista enää kenen kameraan tää kuva otettiin, mutta väliäkö sillä. Joku vuosi sitten en olis uskonut mussuttavani Steel Pantherin pitsoja keskellä yötä Helsingin kadulla. 


 Kuvia tuli taas otettua ihan liikaa, mutta mitäpä pienistä. Circuken keikka oli mun mielestä miellyttävämpi kuin Nosturin alkuvuoden keikka, johtuen ehkä siitä että tällä kertaa mua ei repästy pois paikalta eikä kukaan hakannut mua keikan aikana niin kuin Nosturissa.

Pienet hiuskriisit iski kun näki bändin ilman peruukkeja, en edes halua kuvitella sitä fiilistä jos ei olisi tiennyt peruukeista ja yhtäkkiä joku hiukseton Stix olis ilmestynyt paikalle. Joku onnenhuumainen fiilis vaikutti siihen ettei sitä edes jaksanut välittää keikan jälkeisestä rähjäisyydestä tai mistään muustakaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti