25.10.2013

Samasta maljasta myrkyt ja mehukatit, eikä saa toisistaan irti niitä kun ne sekotetaan

 
Viime aikoina on tapahtunut ihan liikaa kaikkea. Viiden viikon aikana kolme kuollutta, kaverin naapuri sai puukosta ilmeisesti aika pahasti osumaa + kaikki muu turha draama. Ajatukset kiertävät kehää, yritän pysyä kasassa ainakin työpäivien ajan. 
Kati kävi kylässä, oli ihana nähdä pitkästä aikaa ja ajatella jotain muuta.


Merirock oli ja meni, ruotsalaisisa muusikkoja tuntui olevan yhdessä vaiheessa joka paikassa. Uusia ja vanhempia tuttavuuksia, alkoholia ja liikaa tupakkaa. Tanssittiin ja naurettiin lepardijätkän kanssa, osa tuijotti meitä niin pitkään. Laivan kansi oli liukas ja kylmä, siitä huolimatta mentiin Millin kanssa hetkeksi istumaan. Anatoly puhui lyhyessä ajassa niin paljon ja lopulta jätti juomansa meille. Great. Seilattiin hissillä ylös ja alas putkeen ties kuinka monta kertaa, sekavuudet. Muistissa vieläkin hyttien numeroiden sarja, aika hyvin hei. Jotenkin siinä kävi sitten niin, että pyynnöstä kuvasin muita muiden kameroilla ja oman kameran kuvasaldo jäi aika laihaksi ja huonolaatuiseksi, hups. Parit tän postaukset kuvista napattu taas Emmiltä :)

Aamuyön tupakkareissu päättyikin lopulta käytävällä väsyneeseen hengailuun sekavassa porukassa, buffetin avauduttua aamukuudelta joku koitti saada seuraa aamiaiselle. Pari tuntia unta ei oikein auttanut mitään. Lastattiin viinakärry kiireessä sen verran huonosti, että kärry levähti ihan liian monta kertaa lyhyellä matkalla, tullivirkailijatkin nauroivat meille. "Hei tsirpulat, te ootte vielä hengissä!" Hyttikortti oli unohtunut laukkuun, jostain mielenhäiriöstä vetäsin sen esiin tänään kotiavaimia etsiessäni. Haluan laivalle uudestaan, mulla on ikävä sitä kaikkea, random tanssihetkiä ja rokkipoikia runoineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti