2.1.2013

Broidi pyrki kouluun Lontooseen, se on matkalla valtaan ja maineeseen.

mä kuulin kun se puhuu itsekseen
se sanoo maailma muuttuu
 


Mun uuden vuoden vietto alkoi epävirallisesti jo lauantaina, kun Emmi tuli mun kämpille yökyläilemään. Juotiin Hunks-kuoharia, naurettiin ja muuta sellasta. Sunnuntaina kävin mummilla, kunnes kello oli niin paljon että oli fiksua aloittaa laittautuminen iltaa varten. 

Sisko miehensä kanssa ihanina ostivat mulle joululahjaksi lipun HIMin Tavastian keikalle, jonne olen halunnut päästä jostain yhdeksänvuotiaasta muksusta lähtien. Mähän odotin innoissani täysi-ikäisyyttä lähinnä ton keikan takia, mutta sitten pariin vuoteenhan HIM ei noita uv-keikkoja pitänyt. Näin blogin välityksellä vielä kiitokset S&N, ootte ihania <3


Kuvien laatu on jotain niin kamalaa, akku meinasi loppua ja loppuunmyydystä Tavastiasta ei oikein löytynyt hyvää kuvauspaikkaa. Käytiin myös Semifinalissa kuuntelemassa Jyrki 69:n dj-keikkaa, saksankielisiä oli joka paikassa ja liikenteessä oli huvittaia kännisiä. Siirryttiin Lady Mooniin, pilkun jälkeen vaihdettiin paikkaa siihen ainoaan auki olevaan Mäkkiin, kunnes sielläkin tuli pilkku. Aamuviiden junalla kohti kotia, puoli seittemältä nukkumaan. Eihän nuorena tarvi nukkua, eihän?

 

Jokusen tunnin nukkumisen jälkeen laittautumisboogie uusiksi ja jälleen kohti rautatieasemaa. Matkaseurana Miss Farkku Suomi ja musiikki, kumpaankaan en jaksanut keskittyä paluumatkalla. Toijalan kautta sateiseen ja jäiseen Turkuun, 10 sentin korot ei ehkä olleet fiksuin valinta, mutta tyylistä ei luovuta. Käytiin jossain hippikämpässä pikavisiitillä, yöllä oltiin kaikki enemmän tai vähemmän kuin uitettuja koiria. Aamukahdeksalta keittiön lattialle nukkumaan, illalla kotiin mustelmilla ja naarmuilla. Vanhuus ei tosiaan tule yksin.

En tehnyt uudenvuodenlupauksia, en valanut tinaa, en katsellut raketteja enkä juonut skumppaa. Vuoden vaihtuminenkin meni vähän ohi, katsoin kelloa 00:02 ja totesin vuoden vaihtuneen. Ainakin oli erilainen meno kuin edellisinä vuosina. 


Hyvää uutta vuotta blogin lukijoille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti