4.1.2013

sinut lähtevän nähtiin, kaadan kaljaa sydämeen.

Ja mulla ei oo aikaa olla kuka vaan, joku sun kuka vaan


E. tutustutti mut Nukkien musiikkiin, H. toi sulosen joulu/synttärilahjan, ja K.:n kanssa oli hauska shoppailla pitkästä aikaa.  <3

Ajoittain tuntuu että kahden vuoden takaiset asiat toistuvat uudestaan melkein tismalleen samanlaisina.  Mä en tiedä kuinka kauan tämmöinen elämäntyyli voi jatkua, mutta toisaalta rakastan tätä hulluutta.Valvoin juuri 28h ja pistin yöllä ystäväni lävistämään mulle lisää korvareikiä. Ompeluneulalla.
 

"Syö happoo, see = nää Jumala, and fucking loose...<3"

 Vuoden ensimmäinen keikka oli eilinen Queen Seventeen & Sinner's Gin @ Bar Loose. Turun kaduilla liukastelun jälkeen Helsingin kadut ja Loosen rokkirähjäiset vessat elämänviisauksineen olivat jotain ihanan tuttua ja turvallista, tää on se kaupunki jota mä rakastan.

 Queen Seventeen vakuutti mut, en tosin jaksanut änkeä ihmisten läpi edemmäs kuvaamaan. Sinner's Ginistä tuli ehkä vähän liikaakin kuvia, tuulikone oli cool ja kerrankin Loosen valot oli yhteistyössä kameran kanssa.


Keikan jälkeen kiirehdin vikaan R-junaan juosten, niin kuin niinä vanhoina aikoina parisen vuotta sitten. Vanhat keikkareissut tuli mieleen, joten Emmin ollessa yhä hereillä kävin hakemassa naisen ja koiran mun kämpille juomaan viiniä. Ihanaa kun kaveripiirissä on tuollainen nainen, jonka voi vaan pyytää keskellä yötä jutteluseuraksi. <3

Kaksi paikallista spugea tuli yöllä vastaan. Emmin parikiloinen koira painaa kuulemma enemän kuin me, ja loppuun miehet huusivat perään "pitäkää typyt huolta toisistanne!" Omalla tavallaan miehet olivat sulosia juoppoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti