23.1.2013

Sinä olet kauniimpi kaduilla, loisteputkimaailman valoissa



Hardcore Superstarin uus musavideo sai mut haluamaan keikoille.
Onneks maaliskuu on ihan kohta. <3

Näin lukion wanhojen aikoihin mun blogiin on löydetty haulla "tyttöparit vanhojentasseissa" - jännä sinänsä kun en itse tuolla haulla löytänyt mitään blogiini viittaavaa. Kertokaa toki mullekin jos tolla löydätte googlesta jotain mun blogiin liittyvää :D Kaksi vuotta sitten mä siis tanssin ystäväni kanssa wanhoissa lukion ainoana tyttöparina, tekisin kaiken saman uudestaan jos pystyisin. Wanhat harjoituksineen, tansseineen ja risteilyineen oli ehkä parhainta, sekopäisintä ja muistorikkainta aikaa.

You can call me stupid, say I should give up but I can't do it
That's the way I am

Voitettiin ihmisten ennakkoluulot, oltiin kumpikin mekoissa ja tanssittiin hyvin.
Ihmiset tulivat kehumaan meidän asennetta ja rohkeutta. Muistan vieläkin sen päivän, kun laitoin E:lle viestiä wanhoista, vaikka oltiin siinä vaiheessa tunnettu vasta pari kuukautta. Oon iloinen että me oltiin tarpeeksi samanlaisia. Samoihin aikoihin Missisipissä koulu peruutti tanssit kokonaan kuin päästi tyttöparin tanssimaan. Joidenkin ihmisten konservatiivisuus vaan yllättää mut yhä uudelleen. Uutinenhan löytyy tästä.

 Eikä maailma paremmaksi muutu jos ei sitä paremmaksi tee
Eikö siis yritettäisiin vielä uudelleen?



Julkaisemattomia postauksia kuvineen kaikkineen kertynyt taas ihan liikaa, mahdollisesti loppuviikolla ehdin panostaa blogiin taas enemmän. Pahoittelut blogin viime aikojen hiljaisuudesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti