5.7.2011

Riihimäki Rock osa 2

Lauantaina saavuttiin paikalle joskus vähän ennen viittä, ja mulla alkokin sitten hienosti backstage-kierroksella päivä. Emmin ja mun kanssa kierrokselle olisi pitänyt tulla muitakin ihmisiä, mutta jostain syystä oltiin sitten kaksistaan. Odotellessamme Kristaa (jonka oli tarkotus meidät sinne kierrokselle viedä) huomattiin jonkun keikkabussin kurvaavan melkein suoraan meidän eteen. Noh, sieltähän saapui sitten Kotiteollisuus roudareidensa kanssa. Nice.

Itse kierros nyt ei ollut kauhean ihmeellinen, tulipahan nähtyä kuinka paljon Riksurockin bagstage on muuttunut about neljässä vuodessa. Hassuin muutos oli ehkä se, että nykyään peruspertit saa ostettua itselleen kamalan kalliilla vip-liput. Ekana vuonna kun ei tuota mahdollisuutta muistaakseni ollut, vaan bacgstagella ja vip-teltassa oli vain oikeat vip-henkilöt, kuten muusikot, roudarit, valokuvaajat yms... Tulipahan nähtyä Bloodpitin basisti Aleksi bagstagella työn touhussa, miehen ilme oli näkemisen arvoinen kun näki meidät. Taisi muistaa meidät kun tultiin Michael Monroen luota Tavastian bäkkäriltä x) Aleksi on kyllä siitä jännä mies, että aina kun osaa vähiten odottaa niin se ilmestyy aina jostain kulman takaa.

Happoradio ehti alotella keikaansa meidän ollessa vip-kierroksella, mutta päästiin silti tokaan riviin. Happoradio on kyllä yllättävän hyvä livenä, ja tällä viikolla on kuulemma niiden 500. keikka!









Emmi ja Tinja häippäsivät Happoradion jälkeen, enkä heitä sitten enää nähnytkään missään. Hmm. Pääsin kumminkin Klamydian ajaksi eturiviin, ja puhelin vieressä olleen naisen kanssa. Kiitokset hänelle seurasta! :) Klamydian keikka oli kyllä parempi kuin viime keikka minkä näin, yleisö oli enempi mukana ja oli ihanan lämmin. Veskun sanoin tammikuussa nähdään sitten onko niillä hauskaa ketkä nyt valittaa kuumuudesta.





Susun ja Nikon kanssa tuli hengailtua sitten lauantainakin, ja mukaan tarttui kaksi niiden kaveria jossain kohtaa. Kotiteollisuus ja PMMP katsottiin sitten taaempaa, mutta toisaalta sieltä sai myös rumpalitkin mukaan kuvaan, eturiviin nähden lava kun oli niin korkealla. 





Rusketusraidat-biisin aikana eturivistä pääsi aika kiva määrä yleisöä lavalle.








Guano Apes ei oikein innostanut, katottiin pari biisiä ja lähdettiin pois.



Herra Ylppökin oli myös tullut fiilistelemään Riihimäki Rockia, harmi kun tänä vuonna ei esiinytynyt Maj Karma eikä Ihmiset :/ Ehkä ens vuonna sitten.

Sunnuntaina vuorossa oli Toton keikka, siitä lisää sitten myöhemmin. Ostospostaustkin pitäisi tehdä tässä väliin, että tulis vähän vaihtelua näihin postauksiin. Palaillaan!

2 kommenttia:

  1. ...peruspertit :D:D:D oli kyl niin perus silleen "hmm hei miks me ollaan kahestaan backstagekieroksella missä muut on " >< kävin testaas muistaaks aleksi, olin sillee "terveterve etkös sä ollu miken tavastiakeikalla paitamyyjänä!" sit se vaan oli että "joo onhan täs tultu oltua enemmänkin" ja hekotteli jotai omaansa :D harmi ettei enää totopäivänä nähty :( näitkö yleisös totopäivänä ihan saatanan hyvännäkösen jätkän, yli olkapäiden musta tukka latvoissa punasta, violetit housut, vähän partaa ja viiksiä? ihan varmana soittaa jossain !

    VastaaPoista
  2. :DDD Aleksi on tuitui <3 Joo ja näinhän mä toki! Varmasti soittaa jotain jossain, ihan selkeesti :D

    VastaaPoista