4.7.2011

Riihimäki Rock osa 1

200 teipattua julistetta ja kasa jaettuja flyejereita johti siihen, että tosiaan sain valita kaksi (2) festaria, jolle menisin - ilmaiseksi! Riihimäki Rock oli niistä siis ensimmäinen. Tuohon sisältyi myös backstage-kierros lauantaina, oli tosiaan taas aika vip-kierros, oltiin nimittäin sitten Emmin kanssa ainoat paikalle saapuneet. Mutta kierroksesta yms lisää sitten toisessa osassa, päätin nimittäin suosiolla tehdä eri postaukset perjantain ja lauantain jutuille, kuviakin tuli sen verran paljon jo pelkästään perjantailta, että iski valinnanvaikeus mitkä niistä julkaisen.

Tarkotuksena oli ensin saapua paikalle jo heti porttien avaamisen jälkeen, mutta sitten suunnitelmat muuttuivatkin jonkin verran. Daven kanssa nähtiin pikaisesti, annoin kasan flyejereita ja lähdin kohti Messupuistoa. (Dave siis pääsi mun kautta ilmaseksi Riihimäki Rockiin, siksi siis flyejerit yms). Maija Vilkkumaa aloitteli keikaansa saapuessani paikalle, ja oli kyllä sinänsä aika jees keikka, vaikkei nainen nyt kuulunutkaan mun pakkonähdä-artisteihin.



Maija Vilkkumaan jälkeen lähdin alueen ulkopuolelle Susun ja Nikon luo, kun ei oikein Stam1na jaksanut innostaa. Menetin sitten samalla aivan täydellisen paikkani lavan vasemmassa reunassa, arvatkaa vaan ärsyttikö -.-

Ulkopuolella tuli nähtyä sitten tuttuja enemmänkin, tilanne oli kyllä sikäli hankala, kun oli muutama porukka ja kaikkien kanssa olisin halunnut hengailla, mutta kun niitä porukoita ei oikein voinu yhdistää. Lopputulos: olin yksin Michael Monroen keikalla, eturivissä Steven puolella. Ja kun menin kalja-aitaukseen täysikästen kavereiden luo, niin johan tuli alaikäsiltä viestiä että olis pitänyt yhtäkkiä ollakin siellä jossain niiden kanssa. Hmph.

Joka tapauksessa Michael Monroen keikka oli taas loistava, ja Dregen sopi lavalle täydellisesti! <3 Mä en tajua mitä ihmettä tapahtuu, tuntuu että nyt viime aikoina on lähtenyt aika paljon kitaristeja bändeistä, mutta ne tilalle tulleet ovat olleet loistavia, ellei jopa parempia vaihtoehtoja kuin edeltävä kitaristi! Ginger on toki omaa luokkaansa, mutta silti - Dregenin lavaesiintyminen & soittotaito on jotain aivan uskomatonta! Onneksi ei oo mitään Gingerin kopiota otettu kitaristiksi.






Tais olla Nothin' Alrightin alusta tää kuva, tyyliin ainoa mistä muistan minkä biisin aikana otettu kuva x)



No tuitui, joku ehkä vähän kyyläs tai jotain.



Ai mitenniin joku on ehkä sulosin?



Susun ja Nikon kanssa tuli kävästyä tosiaan kalja-aitauksessa, juotiin punaviinit ja mentiin sitten Scooterin alottaessa suht hyville paikoille tanssimaan. Tinja ja Emmi pälähtivät paikalle jostakin, mentiin Tinjan kanssa rodeohärän kyytiin sillä seurauksella, että Tinjan kynsi katkesi ilmeisen kipeästi ja mä kaaduin kipeesti nilkkani päälle. Lähdin sitten takasin tanssimaan Susun ja Nikon luo, ja sitten joku nainen potkaisi ja talloi mun kipeetä nilkkaani. On vielä näin maanantainakin kipeä tuo jalka, siitä voi jotain sitten päätellä. Tanssiminen ei tietty helpottanut tilannetta, mutta ei sitä kipua sillä hetkellä niin kunnolla tajunnut.






Scooter oli kyllä hyvä livenä, kiitokset Susulle ja Nikolle joiden takia en skipannut Scooteria ja lähtenyt aiemmin pois :) Ei voi sanoin kuvata sitä fiilistä, kun näki Messupuiston ihmisten tanssivan yhdessä, kala-aitauksesta ihmiset rynni lavan lähelle tanssimaan ja kalja-aitaukseen jääneet tanssivat siellä sitten.

Kaiken kaikkiaan tuo perjantai oli kyllä aivan mahtava, jos unohdetaan feidaamiset yms. Lauantain päivitystä tulee kunhan ehtii ja jaksaa! :)

6 kommenttia:

  1. Oii oisko nuo eräät ees ihania <3 tuitui, nään ne Qstockissa ja Porispressä, ootko sä tulos jompaankumpaan?

    VastaaPoista
  2. Joo ne on niin ihania <3 Porispere houkuttelis, jos saan rahaa tarpeeks matkoihin yms :)

    VastaaPoista
  3. Dregen *__*
    varmaa oli ihana nähä se :<

    VastaaPoista
  4. Julie: Dregen on muuten lyhyempi ku mitä luulin! :o Mut tosi sulonen. Pakko päästä jollekki keikalle uudestaanki :)

    VastaaPoista
  5. 2000 :-----D nolla liikaa. dregen oli iha himosöpö <3 onks nilkka jo parempi? :<

    VastaaPoista
  6. OHO korjasin sen :D On se joo parempi, vähän arka vaan. Dregen ahhh se oli niiin söps <3

    VastaaPoista