17.7.2011

Tammefest goes Viikinsaari 15.7.2011

Tai vaihtoehtoisesti Viikinsaari goes Tammerfest, kuten juontaja vahingossa sanoi.

Päivä alkoi todella loistavasti, mun juna oli melkein puol tuntia myöhässä. Mulla oli kylmä, ja alkoi jo vähäsen sataa vettäkin siinä sivussa. Fiilikset ei siis tosiaankaan olleet kovin korkealla lähtiessä.

Jazzjuna, ah <3 Olis voinu jatkaa matkaa Poriin.

Tampereella näin Mapen, käytiin kahvilla ja kirppiksellä. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa :) Radiokirppikseltä löysin Piecesin farkkulaukun, jota ei ilmeisesti kertaakaan oltu käytetty - hintalappu oli nimittäin vielä kiinni.


Emmi saapui sitten Radiokirppikselle, hyvästelin Mapen ja mentiin ostamaan liput laivaan. Mä olen lipun mukaan eläkeläinen <3 :DD


Aikataulut:

Oltiin Viikinsaaressa siis joskus puoli kahden aikoihin, ja The Saturnettes aloitti päivän ensimmäisenä bändinä klo 14:00. Henrika ei ollut päässyt paikalle, onneksi saivat triona setin kasaan - nimittäin juurikin Saturnettesin takia olin halunnut tulla paikalle ajoissa.




Tää nyt vaan näyttää hassulta tällein muttei isompana sovi blogiin, klikatkaa niin näätte tän paremmin.


Saturnettesin jälkeen lähdettiin rämpimään kohti rantaa - missattiin siinä sivussa toka bändi, jossa olisi ollut aivan Vince Neiliä muistuttava jätkä. Ärsyttikö kun tajuttiin asia? Arvatkaa vaan.



Ihan varmasti joku Tepan kaveri, joka tuli vahtimaan meidän laukkuja x)
Meidän uimakaverit :)

Seuraavana vuorossa olikin sitten Essentia. Oli kyllä kiva monen vuoden jälkeen nähdä bändi livenä, ja huomata muistavansa vielä biist :)




May tuli nähtyä ekaa kertaa, mä jotenkin niin rakastan Zackyn lauluääntä!





 Damian Cullen Bandin keikan aikana alkoi sataa vettä, ja lopulta Chris tuli keskeyttämään keikan. Keikan keskeydyttyä sadekin sitten lakkasi, ja sen Chriskin totesi hieman hölmistyneenä. Soitto jatkui, ja napattiin keikan lopussa läpimärät biisilistat. Damian oli kuulemma mulkoillut hieman ihmeissään mitä mä puuhailin mutta mikäs siinä x)










Suicide Love Boatista nyt tuli vain yksi hyvä kuva, kun istuttiin niin kaukana enkä yksin sitten jaksanut lähteä eteen kuuntelemaan keikkaa. Lisäksi lähdettiin kesken keikan sitten laivalla takaisin päin. Toivottavasti ens kerralla nään sitten keikan kokonaan, jään vaikka yksin kuuntelemaan jos siitä on kiinni. SLB nyt kumminkin on vaan niin hyvä bändi, niin ärsyttää ku pari viime keikkaa ovat olleet sellasia, etten ole saanut hyviä kuvia enkä ole nähnyt koko keikkaa.




Tepa, urhea yksinäinen pullasoturi! <3 Se oli viime kerrallakin meidän seuranamme.



Päivän naurut:

Wilde: *selittää eka jotain säästä tms* Seuraava biisi on sitten osalle varmaan entuudestaan tuttu...
Robin: Se on kyllä sääli!
Wilde: *hölmistyneenä katsoo Robinsonia*
Robin: ....siis ei se oo sääli et on entuudestaa tuttu biisi, siis ihan kiva juttu jos on tuttu! Sitä mä vaan että sääli ku sää on tämmönen!
W!ilde: *repeilee* Seuraavaksi siis Lover Lover Lover!

Punaperukkinen mies tulee kaverinsa kanssa meidän luo.
Mies: Milläs oot värjänny hiukses? Aaa joo... Mäki oon kato sillä värjänny! .... Sä oot aika kaunis!
Ews: ....No kiitti.
*kätellään*
Mies: Mä oon Jari.
Miehen kaveri: Mitä teil on tuolla kasseissa?
E&E: Kenkiä.
Miehet: Ai tanssikenkiä? Tanssittekste oikeesti niissä paikoissa?
E&E: ............
Jari Emmille: No kätellään mekin. .... Ai Emmi ja Elina, ootteko te siskoksia?
Emmi: No sovitaan vaikka niin.
Jari: Ai jaa! ....Ai että sovitaan sitten niin. Eli ette oo!
*Epämääräistä puhetta lavan sijainnista, bändeistä ynnä muuta sellasta*
Jari: Millä te tytöt tulitte tänne? Ai laivalla! Me tultiinki moottoripyörillä. Me mennään nyt kattoo tota bändiä, tuun koht suutelemaan!

Oli todella hämyisä keskustelu, puhuttiin jotain muutakin mutta kaikkea ei voi muistaa.  Lähdettiin pakoilemaan miehiä, sillä mua ei oikein innostanut nähdä, toteuttaako hiuskaverini "uhkauksensa".


Junassa:
Mä: Siis X:n exän poikaystävä haki X:n exän putkasta?


Aika sekava, sateinen ja kylmä päivä oli. Käytiin kumminkin uimassa, ja otettiin jotain random kuvia järjessä. Samalla tuli vuosi siitä, kun kunnolla tutustuttiin Emmin kanssa. Piti juhlistaa tuota jollain tavalla, mutta se sitten vähän jäi. Oli kivaa nähdä Titta ja Heidi, kiitokset seurasta! Ens vuonna sitten uudestaan, ja isommalla porukalla ;)

2 kommenttia:

  1. Et sitten ollut Viikinsaaren ainoa eläkeläinen, olin näkevinäni munkin lipussa samanlaisen merkinnän. :D On se sitten mukavaa, kun opiskelijat kokee tällaisen yhtäkkisen ikääntymisen. :)

    Mun blogia saa stalkkailla ihan niin paljon kuin haluaa, se on jopa toivottavaa. :D Kiva, että edes jotkut lukee sitä.

    Ihanaa, et mä en ollut ainoa joka itki koko leffan ajan, musta tuntu kuin vieressä istuvilla olis hieman menny hermot kun vierestä kuuluu koko ajan nyyh nyyh NIIISK. Samoin kaveri katto vieressä vähän sillee et kiitos tästä kokemuksesta. :D

    Mäkään en sit tosiaan menny amaan, Iidan piti tulla sinne kans, mut sit hän laivamatkan jälkeen päättikin et menee vaihtaa vaatteet, kun olivat sateen takia niin märät. :/ Nim. istuin kavereiden kanssa laivan kannella sateessa (Onneksi oli sateenvarjot matkassa. :D) ja tuulen tuiverruksessa koko matkan laulamassa retkilauluja ja olisin silti mennyt amaan sen jälkeen.

    VastaaPoista
  2. Hahah, oli aika härö kokemus lukea olevansa eläkeläinen - sillein pikanen vanhentuminen :D

    Okeij, sorrun välillä vaan stalkkailuun, ja sain sit jotain kommenttiakin laitettua sit stalkkailun lisäks :)

    Joo no alkuun tuntu et olin kans tyyliin ainoa joka itki, mut loppua kohden kuuli että muutkin itki. Setä, joka kanssa siis on HP-fani x), oli vähän ihmeissään kun aloin itkeä jo tyyliin melkein heti leffan alettua. Plus että mä säikyin sitä käärmettä, vaikka katottiin se tavallinen versio! HP-leffat on ainoita tavallisia leffaversioita, joissa säikyn ihan kamalasti.

    Tjaa okeij. :/ Olis ollu kyllä kiva käydä, mutta siinä vaiheessa päivää huomas ettei uiminen plus sade ollut kovin fiksu veto - vaatteet oli meinaan kotonakin vielä märät... oij, retkilaulujakin <3 :)

    VastaaPoista