16.11.2011

But girl, tonight you look so pretty yes you do

Time Square can't shine as bright as you
I swear it's true
 
Mutakakku on vaan legenda <3
Peruukki ja hattu ostettiin lauantaiaamuna Tiimarista, mä rakastuin tohon hattuun <3
Viime viikonlopun jutut oli taas sellasia, etten oikein tiedä mitä kaikesta pitäisi ajatella. Ja joo postaus tulee jälleen myöhässä mut sorry, ei voi mitään. Perjantaina menin Emmin luo pari päivää myöhässä synttärikakkuilemaan, tarkotuksena oli myös katsoa Sid&Nancy uudelleen ajatuksen kera, mutta jossain vaiheessa alettiin laittautua ja lähdettiin ulos. Tuli myös tavattua eräs henkilö, jonka ansiosta mun kaula tuli hyvin kauniiksi (voi kyllä, mua ei edelleenkään ole kuristettu viikonlopun aikana, ja kuristamisesta tulisi erilaiset jäljet). Sekalaisella kokoonpanolla hengailtiin hippiringissä joskus kolmelta aamuyöllä keittiössä, ilmassa saattoi toki olla hieman myhäilyä ja virnuilua eräitä kohtaan. Reilumeininki ja näin.

Lauantaina oikastiin mettän poikki Petelle shotteilemaan ja kuuntelemaan elämänohjeita, kunnes lähdettiin takaisin leffan pariin ja saunailemaan. Saunan kanssa sitten oli sählinkiä, loppujen lopuksi mentiin pyyhkeiden ja juomien kera kylmään saunaan odottamaan saunan lämpiämistä. Telkasta tuli joku random Cocktail-leffa, josta ei oo muuta oleellista sanottavaa kuin että siinä oli Tom Cruise, banaanilautta ja drinkkejä.

Viikonlopun randomit:
"Mä sanon tän nyt suoraan, te haluutte mennä tonne sänkyyn tekemään jotain, sä tahdot mennä nukkumaan, ja mä tahdon juoda tän kaljan loppuun. Kerronko tarkemmin?"
"Mut eihän me ennen olla oltu alasti!"
"Miten sulla menee sen blondin simpukan kanssa?"
"Elämä muuttuu yhdeksi yöksi"

Miten muilla meni viikonloppu? :)

2 kommenttia: