2.11.2011

'Cause nothin' lasts forever, even cold November rain


Se olis sitten marraskuu. Päätin alottaa joulukauden leipomalla joulukeksejä! :D Järkevyydet.
Pahottelut jo valmiiksi tän postauksen epäloogisuudesta.

Voittajakolmikko.



Syysloman alussa tuli käytyä äidin ja Susun kanssa Muotimessuilla. Samaan aikaan siellä oli siis Nordic Hair, Kauneusmessut, Gold Silwer Watch sekä Terveysmessut.

Itseä kiinnosti noi kaikki meikkauksen SM-kisat, yllä olevissa kuvissa aiheina oli Halloween. Burlesque-aiheisen meikkauksen taidonnäytteistä en saanut kunnolla kuvia :/


Lauantaina tuli vietettyä sitten Katin ja Tarjan kanssa Halloweenia, tuli nähtyä samalla Katin uusi koiruus. Suloinen poika! <3 ;)

Zombiemarja-limsaa, kynttilöitä, sipsien grillaamista kynttilän kera, tortillamässyjä, enemmän tai vähemmän holittomia juomia, insidehuumoria.... Oli hauskaa pitkästä aikaa olla vain ja höpötellä, kuvia tuli otettua jonkin verran mutta niiden laadusta huomaa hyvin kuvauskellonajan, joten en viitsi järkyttää ihmisiä meidän repeilykuvilla. ;)

Sunnuntaina olikin vuorossa eräät synttärikahvit, perus kahvihengailua ja höpöttelyä. Ehkä suloisinta oli eräs keskustelu kummityttöni kanssa. Tyttö tuli kertomaan että hänellä olisi mulle salaisuus, neiti vetäisi mut sitten eteiseen, jahkaili jonkun aikaa kunnes tokaisi: "mä tykkään sun hiuksistas!"
Se on aina suloista kuulla jotain tollasta lapselta, lapset on niin rehellisiä kehuissaan ja haukuissaan.



Vince Neil - Tatuointeja ja tequilaa on viime päivinä saanut mut pauloihinsa. Kirjasta paljastuu ihan erilainen kuva Vincestä kuin Törkytehtaassa. Nikkin ja Tommyn suuttumus Vinceen vähän ennen laulajanvaihdosta alkaa tuntua entistäkin järjettömältä.

Oon alkanut miettiä, että en yhtään ihmettelis jos mulle kohta tulis oikeasti joku kahdenkympin kriisi! Kaverit menee kihloihin, tulee raskaaksi, muuttaa kuka minnekin, ja niin edelleen.

Me, ketkä eilen oltiin seiskalla ja hihiteltiin hassuille asioille, ollaan tänään jo parikymppisiä naisia ja miehiä, huomenna ollaan varmaan jo keski-ikäisiä. Mihin nää vuodet oikein katoaa :o



Btw, kohta Michael Monroe@Tavastia! <3 Ketkä kaikki tulossa? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti