29.5.2011

Yhtenä iltana ihmiset jäis tanssimaan, yhtenä iltana kauniita liikkeitä vaan

Lauantaiaamuna lähdettiin 4½ tunnin yöunien jälkeen kohti koulua ja kevätjuhlaa. Jutut oli vähän sitten yöunien mukaisia.... x)

 Aamulla piti myös pysähtyä kuvailemaan :) Toisessa kuvassa mun ilme oli liian fail tänne laitettavaksi.

Kevätjuhlan jälkeen kohti Hyvinkään asemaa, koska meidän tavarat oli jääneet sinne edelliseltä päivältä. Sitten takas Riihimäelle, ja sieltä sitten Tampereen junaan. Koskarissa melkein kävelin Uniklubin Jannea päin, enkä edes tajunnut sitä ennen kuin Emmi mainitsi mulle asiasta jälkeenpäin. Käytiin Radiokirppiksellä, ite en löytänyt mitään, mutta Emmi osti jotain itselleen.Ranattiin äkkiä Viikinsaareen menevään laivaan, ihanaa kun mun lipussa luki eläkeläinen <3



Oltiin ostettu edellisenä päivänä Tiimarista puuhkat noin neljällä eurolla, ja ne otettiin sitten käyttöön Viikinsaaressa. Niille tosin tuli sulkasato jo laivassa, mutta ainakin näki, missä me kuljettiin.

Misty käveli meitä vastaan melkein heti, halattiin ja suukoteltiin jälleen kerran. Mies repesi aika pahasti, kun joku random mies kommentoi meidän ulkonäköä.
"OHHOH! Sofi Oksasia kävelee vastaan kaksin kappalein!!"
Että näin tällä kertaa.

Meillä oli mukana mm. mutakakkua, koska melkein vuosi sitten ystävystyttiin kunnolla juurikin Viikinsaaressa. Se oli kyllä kieltämättä ikimuistonen reissu erinäisten juttujen takia :)

Meidän puuhkat sai kivasti kommentteja. DCB:n keikan aikana eräs liilahiuksinen nainen tarttui mun puuhkasta kiinni ja kehui miten hienoja ne on. Vähän sen jälkeen nainen vetäisi meidät tanssimaan kanssaan. 

Keikan aikana tapahtui muutenkin kaikkea hassua.
Otso tuijottelee mua, alkaa hymyillä kun tajuaa mun huomanneen tuijotuksen. Samalla hetkellä mieheltä lähtee rumpukapula kädestä, mä alan nauraa ja Otso alkaa myös nauramaan tajutessaan mun huomanneen asian. Söpöä.





DCB:n keikan jälkeen mentiin hyvästelemään Misty, mutta herra sanoikin ettei me voida kuulemma vielä lähteä minnekkään. Misty häippäs syömään, sovittiin että puhutaan illan suunnitelmista myöhemmin. Me lähdettiin kohti rantaa, ja räpsittiin kuvia. Mä uskaltauduin heittämään talviturkin pois! :D Oon niin ylpee itteeni.



Vessassa tavattiin ihanan rempseä ja sosiaalinen nainen, joka kehui puuhkia ja esitteli tatuointejaan. Myöhemmin illan aikana meidän ja naisen tiet kohtasivat uudestaan :)

Chris: "JUMALAUTA! Mitäs te ootte? Kottaraisia! Taisitte nyt käsittää väärin, tää on VIIKINsaari, ei RIIKINsaari!" 
Että näin <3

Yhdessä vaiheessa Damian juhuili meille vip-teltasta. Puhuttiin vähän aikaa, kunnes meidät pyydettiin telttaan myös. Juotiin pari kaljaa, tutustuttiin uusiin ihmisiin ja naurettiin erinäisille tyhmille jutuille. Lopulta lähdettiin laivalla keskustaan, ja samaan pöytään tuli istumaan jotain Emmin kavereita sekä Damian ja Otso. D kähisi aika paljon kaikkea, mm. mun verkkosukkahousut ja Emmin korvikset oli puheenaiheina. Otso oli napannut kaljaa mukaan, sitä tuli juotua vielä. Damian avautui mielipiteistään kaljasta ja tupakasta.

Käytiin Emmin kanssa katsomassa junatilanne, ja lähdettiin baariin, jossa oltiin sovittu näkevämme ihmisiä. Parin sekopuhelun jälkeen baariin tuli Otso, Damian, liilatukka miehensä kanssa ja jotain muitakin ihmisiä. Lyhyesti sanottuna parin tunnin baarituokioon sisältyi suudelmia huulille ja poskelle, henkeviä keskusteluja eri ihmisten kanssa ja Otson puuterointia.

Sekava postaus, sekava päivä, mutta oli kivaa vaikka olikin kylmä! Kiitos kaikille seurasta :)


Yhtenä iltana lausuttais' ei sanaakaan.
Yhtenä iltana ois lupa koskettaa vaan,
Koskettaa toista ja toinen ois tuntematon.
Vierasta koskettaa loimutessa auringon.

Yhtenä iltana kuunnella tuulia vaan.
Yhtenä iltana ääniä lapsuudestaan.
Kuunnella tähtien sinfoniaa taivaalla.
Delfiinialtaissa laulua ilman ja maan.

Yhtenä iltana paljon jos viiniä jois.
Yhtenä iltana unohtaa pelkonsa vois.
Yhtenä iltana kuoleman pyörteestä pois...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti