4.5.2011

Sinne meni vappu.

Ensinnäkin alkuun sellanen huomio, että tästä aika varmasti tulee hyvin sekava postaus. Mutta koko vappuviikonloppu olikin aika sekava x)

Lauantaina olin eka nuorisoteatterin harkoissa, päästiin lähtemään joskus seiskan aikoihin. Menin Katille vähäks aikaa, porukka lauleskeli ja soitteli Guitar Heroa :) Ihanainen Kati laitto mulle keesin, joka muuten sai illan aikana paljon huomiota plus oli vielä aamulla hyvässä kunnossa! :D Thänx Kati <3

Lähdin sitten jossain vaiheessa kohti keskustaa moikkaamaan meidän vanhaa yläastejengiä, josta paikalla oli kylläkin vain murto-osa. Joku random äijä alko silittämään mun keesiä ja selitti jotain epämääräistä mun hiuksista, onneks Riikka tajus mun ilmeestä etten mä jaksanut sitä äijää. Riikka sitten alkoi selittämään kuinka me ollaan saksalaisia eikä ymmärretä suomea kunnolla. Lähti äijä aika vikkelästi pois.... ;)

Yhdessä vaiheessa Liisa hiplaili ja läpsi mun keesiä, tyyppejä nauratti kun se vaan pysy kunnossa - hiuslakka on kiva asia :) Viereen ilmaantui joku punkkarijätkä joka katteli touhua huvittuneena ja sitten alkoi selittämään, kuinka mun keesi pitää jättää rauhaan koska se on niin cool ja hieno. Hidasälyisenä tajusin vasta myöhemmin, että kyseinen punkkari saattoi olla eräs puolituttu....

 Sunnuntaina suuntana oli sitten Tampere. Siellä tosiaan oli Vappurock, missä esiintyi mm. Damian Cullen Bamd, Suicide Love Boat ja Joonas Lepistön bändi.

 Housut @ Backstreet, 39.90€
Leopardivyö @ Monki
Toppi on Susun vanha, kauppaa en muista mistä ostettu.
Huivin alkuperää en myöskään muista, tyyliin ihan ensimmäisiä huiveja mitä oon ostanut.


 Tampereella oli ihanan paljon vappuhäppeninkiä, oli torimyyjiä, palloja, serpentiiniä, hattaraa, vappufiiliksissä olevia ihmisiä.... Aivan ihanaa! Vappu on mun mielestä siitä hauska, kun ihmiset on niin kesäfiiliksissä jo ja sit näkyy mitä ihmeellisimpiä hattuja, vaatteita, koristeita jne.

 Now that it's raining more than ever
Know that we still have each other
You can stand under my umbrella

Joosori oli pakko pistää ehkä ärsyttävimmästä biisistä pätkä x) Tosiaan just ennen kuin DCB aloitti, niin alkoi satamaan räntää ja rakeitakin tuli yhdessä vaiheessa. Onneks mulla kerrankin oli sateenvarjo mukana.

Tampereella kuultiin tosiaan eräs vähemmän mukava uutinen: T.A.P. ainakin perunut esiintymisensä eikä ollut muutenkaan varmuutta siitä, onko koko tapahtumaa ollenkaan. Yhdessä vaiheessa mentiin sitten Heseen lämmittelemään, ja siinä kassajonossa huomattiin vessoille kadonneet tutut henkilöt: Wille, Damian ja Olli! Helpotti aika paljon tietää, että bändi oli saapunut kaupunkiin.
Ulkona törmättiin Heidiin, joka kehotti meitä menemään rekkalavan taakse moikkaamaan muita. Siinä sitten tulikin jo Misty vastaan, ja hetken päästä ympärillä olikin muutkin bändiläiset. Poskisuudelmia, halauksia yms; hauskaa vaihtelua kun kerrankin tyyppejä jotka halaa kunnolla ja muutenkin on tollasia hupsuja. Meidän samispöksyt sai osakseen aika paljon huomiota, Misty pomppas yhdessä vaiheessa meidän luo kommentoimaan housuja. Sitten Damian tuli kysymään mistä me ollaan ostettu meidän housut.  Jonkinasteista lagitusta oli ilmassa, D puhuu englantiaan niin nopeasti ja aksentilla ettei me tajuta välillä yhtään_mitään. 

Loppupuolella oltiin jo lähdössä, kunnes päätettiin että halutaan yhteiskuvia DCB:n immeisten kanssa. Viestiä Mistylle, sitten ranattiin tyyppien luo ja taas kerran herrat D&M supisivat jotain meidän housuista ja ulkonäöstä. Koitin ottaa Emmistä ja bändistä kuvaa, mutta tuulen takia  hiuksia lenteli sinne sun tänne ja kylmyydestä johtuen kuvien laatu nyt ei välttämättä ollut mikään paras mahdollinen -.- Kuvien laatu oli aika sekalainen ilmeiden yms vuoksi.

Kuva 1:  Ilmeet <3

Kuva 2: Mistyn kaljamainos, silmät kiinni melkein kaikilla.

Ja kyllä, housut ovat hieman isot, siksi siis nuo epämääräiset rypyt.
D:n kädet kyllä mielenkiintosissa paikoissa..... En ees tajunnut asiaa kunnolla kuvaustilanteessa. Jäätiin jumittamaan rinkiin ja Misty virnuili jotain vähän aikaa.


Misty: "Sähän täriset!"
Ews: "Joo ku tääl on aika kylmä..."
 M:"Mee Damianin takin alle!"
 E:".....öö ok?!"
 M: "Tänne näin vaan! *avaa D:n takin nappia auki* Under your jacket!"
Damian: "Oooh! Come here darling! *kaappasee mut rutistukseen*"

- - - - -

Jossain vaiheessa mulla ja Damianilla oli taas näitä henkeviä keskusteluja.

"I thought that you're naked!"
"....Ok?!!"
"Are you naked?"
"NO I'm not! I have a shirt under my jacket!"
"I don't believe you, show me! ...... Ooh, you really have a shirt. Well, it looks like that you haven't. Maybe next time...."

Plus tohon päälle kaikki kehut ulkonäöstä, halit, suukot, hiplaukset yms. Really, really weird. Ei voi oikeen muuta sanoa kuin että hämmentävää. Damianin takki oli kyllä lämmin.... ;)

Easy come, easy go, that's just how you live
Oh take, take, take it all, but you never give
Should've known you was trouble from the first kiss




Ilmeellä mennään säällä kuin säällä.


 Rumpuja hakkasi siis tällä keikalla Wille.



Tajusin äsken että muokkaus meni aika perseelleen -.- Sorry :(

"Tshihih!"
Ilmeet ja hymykuopat <3

Junassa oli pakko ottaa kuva Emmin kädestä ja melkein kynsilakan värisestä mansikkametrilakusta.

Loppuun vielä parit kuvat Emmiltä, lisää voi katsoa sitten Emmin blogista

Tosiaan en ollut sisäistänyt sitä, että Lovexin Sammy soittelee kitaraa myös Joonas Lepistön bändissä. Yllätys olikin siis positiivinen kun bongattiin mies lavalla, kumpikin meistä nähnyt Sammyn viimeksi joskus vuosia sitten.

Kravatin stondis.

SLB oli kiva nähdä pitkästä aikaa, kumminkin pari vuotta edellisestä keikasta millä olin. Näillä näkymin tänä vuonna kumminkin pääsee näkemään bändiä useamminkin livenä :)


Miten muilla meni vappu, oliko kivaa? :)

3 kommenttia:

  1. oot tosi nätti =) oon varmaan nähny sut joskus tampereella :DD näytät meinaan tutulta =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Ai okei, joo saattaa ollakin että oot nähny, yhdessä vaiheessa kävin siellä suht usein :) Tuu nykäseen hihasta jos joskus näät! :D

    VastaaPoista