23.6.2011

Elämä soi korvissa, tuoksuu tuulessa

Maailman ääni liian voimakas on
Olen levoton
Tahdon nähdä tulen jonka savua jo haistelen
Elämä soi korvissa, tuoksuu tuulessa
 Olen tulessa
Rintaa pakottaa, sydän tahtoo lentää


Tragic Gunns @ Puskarock, 22.6.2011

Jos tapahtuman nimi on Puskarock niin tapahtuma järjestetään tietenkin melkein kirjaimellisesti puskassa. Mutta olihan siellä sentään uima-allas.

Lyhyesti sanottuna oli aika hämyisä ja traaginen päivä. Peten ja Daven opastuksella lähdettiin kohti keikkapaikkaa, haettiin matkan varrella eräs kitaristi ja joku random mukaan, ja lähdettiin tarpomaan metsän poikki keikkapaikalle. Asemalta mukaan oli tarttunut bändin keikkamyyjä Suski, mukavan oloinen heppu :) 

Keikan jälkeen ei tiedetty oikein, mitä tapahtuu ja milloin, joten lähdettiin Suskin kanssa seuraamaan Jokkea. Päädyttiin sitten TG:n treenikselle Joken isän kyydillä, automatka oli aika mielenkiintoinen ;) Jatkettiin metrolla Kamppiin, mukaan tarttui Jassu. Loppujen lopuksi päädyttiin puistoon istumaan iltaa, porukkaa kasaantui vähitellen lisää meidän hippirinkiin. Kaiken kaikkiaan lopulta hippiringissä oli vain kolme ihmistä, jotka olivat ennalta mulle tuttuja. Lähdin sitten Susua moikkaamaan, ja häippäsin sitten junalla takaisin. Päädyin kuitenkin sitten Katille yöksi :) Suunnitelmat muuttu aika kivasti eilisen aikana.

//MUOKS//
Pakko laittaa vielä yksi huvittava keskustelunpätkä, selvennykseksi sen verran että herra Pete Waters oli osallisena tässä:

"Oletko sä Michael Monroe?"
"...En".
"Ai, sä näytät kyllä ihan siltä...... Se oli sit kohteliaisuus!"
"Joo okei, kiitti"
"...Oisit sanonu et se on sun isä!"

Parit kuvat keikalta:










Toi virnistys :)
Päivän aikana tuli myös kuultua asioita, joita en olis välttämättä halunnut kuulla. Samaten myös pari sekavaa päätelmää saivat osakseen vahvistusta. Teki pahaa kattella Daven soittoa, kun tiesi sillä olevan joku niveltulehdus tai joku vastaava. Hatunnosto jätkälle, kun tuli silti soittamaan! Moni olis samassa tilanteessa jättänyt tulematta paikalle.

Keikan piti myös olla Nickeyn jäähyväiskeikka, mutta herra olikin sitten vallan muualla. Jonikaan ei sitten päässyt paikalle, joten kitaroissa oli sitten vähän eri järjestelyt.

Varmasti aika sekava postaus, sorry. Hiuskuvia yms joskus myöhemmin. Hyvää juhannusta kaikille! :)

4 kommenttia:

  1. mä meinasin et oisin tullu tonne salaa, tiesin että en ois saanu lupaa mut sitten järjen ääni herätti ja totesin että en kuitenkaan karkaa helsinkiin koska seuraukset ois voinu olla traagiset...

    VastaaPoista
  2. Okei... Voin sanoo et ku oli niin lyhyt keikka, et ei olis sen takia kannattanu karata. Tai siis, itekki petyin ku keikka oli niin lyhyt jne. Ooks muute ollu TG:n keikoilla?

    VastaaPoista
  3. en :( siks tyrkytänkin niitä lahen nuorisokeskukselle :D

    VastaaPoista
  4. Okeij :D Aattelin itekki alkaa tyrkyttää niit tänne lähistölle ettei aina tarvis lähtee Helsinkii päi kattelee keikkoja :D

    VastaaPoista