8.6.2011

Voit jättää aivot narikkaan, täällä ei niitä tarvita

 Pyhät Tepot @ Louhela Jam 5.6.2011

Emmin ja Peten kanssa lähdettiin junalla Pasilaan, Dave tarttui mukaan Louhelan asemalta. Teippailtiin taas kerran julisteita, kun eräs vanhempi mieshenkilö tuli kysymään, ollaanko me esiintyjiä. Kerrottiin ettei olla, johon mies tokaisi:

"Te näytätte ihan laulajilta!"

 Louhelassa julisteita laitellessamme valkoinen paku pysähtyi meidän luo ja avoimesta ikkunasta mies juhuili meille kysellen tietä Louhela Jameihin. Krhm, sattumoisin pakussa oli joku tapahtuman bändeistä, sillä samainen paku löytyi myöhemmin vip-alueelta.

Jossain kohtaa nähtiin Elina ja Sara, Jenny ja Jasmin liittyivät myös seuraan puistossa. Tepot oli taas kerran mahtavuus livenä, harmitti kun ei ollut itellä kameraa mukana. Kirppiskuutti teki ekan julkisen esiintymisensä, nimeksi tuli sitten Kustavo Kuutti. (Haluan edelleen keksiä sille lisää nimiä, nimiehdotuksia otetaan vastaan!)



Itellä ei siis kameraa ollut mukana, joten kaikki kuvat on Emmin ottamia.










Tommy Gun tuli lopukeikasta laulamaan Tahdon rakastella sinua -biisin, ja yleisö sekosi. Tommyn äänellä se oli kyllä jotain aivan ihanaa kuultavaa :) Aita kaadettiin, ja porukka juoksi eteen riehumaan. Emmi sai siitä kuvattua videonkin, mutta erinäisten teknisten ongelmien takia en saa tuota(kaan) videota itselleni. 

Yhteiskuvia otettiin kaimaseni kanssa, sekä sitten Vipen ja Sipen kanssa. Kuvat tosin ei välttämättä ole aivan niin julkaisukelpoisia, joten en viitsi järkyttää herkimpiä lukijoita. Yllätin lähinnä itseni tuona päivänä, sillä annoin kaimani repiä mun paitani alas ja pyydettiin yhdessä nimmarit tisseihin. Joku saattaa ottaa herneen nenään tuosta käytöksestä, mutta omapahan on asiani. Pääasia että kaikilla oli kivaa ja on kesä, vai mitä? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti