18.6.2011

Hey there Delilah - what's it like in New York City?

Otsikosta sen verran, että tämä biisi on soinut mun päässäni sen verran paljon, että sevaikutti otsikkoonkin.

Aattelin tehdä tästä nyt iloisemman postauksen, kun tuli viimeks laitettua sen verran angstista tekstiä.

Kivoja asioita:

Kirsikat.

 Tossa yks päivä Katin kanssa kaupungilla ollessa tuli ostettua kirsikoita. En edes muista millon viimeksi oon syönyt tuoreita kirsikoita, en muistaut niiden olevan noin hyviä! :)


 Pirates of the Caribbean - Vierailla vesillä.

Kuvan laatu nyt ei ole mikään paras, ilman salamaa ei saanut mitään selvää ja salaman kanssa taas.... Mutta jokatapauksessa pointti on se, että kävin eilen katsomassa uusimman POTC-leffan. Tykkäsin! 

Mun mielestä oli hyvä, ettei tässä ollut enää mukana Will Turner & Elizabeth Swan (Orlando Bloom & Keira Knightley), sillä muuten leffasta olisi tullut aika varmasti liian samantapainen kuin edellisistä. En viitti hirveesti ruotia leffaa, ettei tule liikaa paljastuksia niille, jotka leffaa ei ole vielä nähneet. Kuitenkin, Jackin ja Angelican välinen suhde oli aika mielenkiintonen ja tavallaan sulonen. Vaikee selittää paljastamatta juonta x) Kannattaa kyllä katsoa toi leffa!


Negativen uusi kitaristi

Oon tosiaankin todella innoissani siitä, että juuri Hata Salmi valittiin uudeksi kitaristiksi. Innolla ootan tulevia keikkoja, tuntuu että nyt Hatan kanssa keikoista tulee jotain todella mahtavia! :) 

Radio Aallon keikan kuvatut, telkassa näkyneet biisit ovat tulleet jo nettiin, oon tässä fiilistellyt viime sunnuntaita :)



Mulla ainakin menee kylmiä väreitä kun kattoo noita videoita, toi yleisömäärä ja me oltiin tokan ja kolmannen rivin paikkeilla <3 Ja toi käsimeri <3 Voin vaan kuvitella miten hienolta toi on näyttänyt lavalta katottuna. (ja tarkkasilmäisimmät saattoivatkin nähdä muutamaan kertaan meidän porukan tuolla yleisössä...)

Lovexin "paluu"

Eihän bändi suoranaisesti minnekään kadonnut, pari vuotta vaan oli hiljaiseloa. Mutta nyt kolmannen levyn myötä huomaa, että ehkä hiljaiselo olikin hyväksi - Watch out! on sen verran mahtilevy, että hyvää kannatti odottaa! :)

Toi musavideo vaan saa mut aina hyvälle tuulelle - pelkästään jo toi Theonin ökyjenkkirooli on niin huvittavan näkönen että viimestään siinä vaiheessa tulee hyvälle tuulelle! :)

Loppuun vielä Vivianin haastattelu viime viikolta. En jaksa kaikkia kivoja asioita luetella tähän, mutta omalla tavallaan on kyllä kiva olla viikonloppu yksin. Vaikka mua harmittaakin, kun kaikki muut on joko töissä, Provinssissa, MTR:ssä, fiilistelemässä eilistä Bon Jovin keikkaa, Konalassa kuuntelemassa hyvää musaa livenä, tai jotain muuta vastaavaa. Mutta hei, saanpahan olla rauhassa - eikä tarvi olla ulkona sateessa! :)

2 kommenttia:

  1. kirsikat on kyllä ihania :)
    Äsken kävin itekkin kattomassa POTC:n, oli kyl hyvä

    VastaaPoista
  2. Ookei :) Mun mielestä oli sulosta kun Jack selitti Gibbsille Angelicasta, tai en tiiä mut kumminki xD

    VastaaPoista